uridium avantaj paketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Unforgiven• tarafından 22 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Uridium avantaj paketi her hafta 10.000 U verileceğini söylüyor bu paketi aldığımda ne kadar süre her hafta 10.000 u alıcam 1 yıl boyuncamı aldıktan itibaren ? süresi nedir o yazmıyor

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Avantaj Paketleri ve Vip Hakkında

Yukarıdaki linkten gereken bilgiye ulaşabilirsiniz.

iyi forumlar

3. Modum o linkte 8 haftalığı diyor. Ama •Unforgiven• her hafta 3.90 tl'lik olanı soruyor sanırım.
    Sınırsız devam ediyor. Her hafta 3.90 tl karşılığında 10.000 uridium alıyorsun. Benim tavsiyem 3.90 tlye x3'te 5k uri çekmek, daha karlı bence :)

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Orada ne yazıyorsa ben onu size yansıtmak zorundayım.

Oradaki yazılanların dışında ne bir fazla ne de bir eksik yazabilirim.

Evet 3.90 tl olan pakette geçerlimidir bunu bilemiyorum.

iyi forumlar.

5. O sınırsız diye biliyorum.

6. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Oradaki yazılana bakacak olursak 5 bin uriyi 3.90 TL ye satın alınca 10 bin Uri de avantaj paketinden gelmesi lazım.

Bu da demek oluyor ki 5 bin uri aldığımızda toplamda 10 uri hesaba yatacak süre 8 hafta yazdığına göre süre o zaman içinde geçerlidir.

iyi forumlar.

7. Açıklamasında, Her hafta 3.90 karşılığında hesabınıza 10.000 uridium yüklenecek diyor. Sınırsızdır bence.

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

8 hafta boyunca her hafta 10 bin uridium yüklenecektir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.