Uridium az alıyorum arkadaşıma göre

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve egekocamanlarr tarafından 22 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemim leonov arkadaşım vengeance seviyesi 10 benim 9 o saimon kesiyoruz grupta 3 uridium alıyor fakat ben 1 alıyorum bunun sebebini açıklayabilir misiniz?

2. Prophecy

Prophecy User

Soyledin nedenini seviyesi senden yuksek oldugu icin fazla alir

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Rütbesi sizden yüksek olan daha fazla içerik almaktadır.

İyi forumlar

4. StorMHawsK

StorMHawsK User

Rütbesi sizden yüksek olan değildir.Bir yanlışı düzeltelim.
    22 seviye olup ve 1 yıl girmediği taktirde rütbesi sıfırlanacaktır.
    Sürekli oynayan ve seviyesi 15 olan oyuncu rütbesi yüksek olsa daha 22 seviyeden genede düşük alacaktır.
    Buradaki sistem Level yani seviye'ye bakacaktır.(Credi,
    Uridium v.b gelirleri.)

Son düzenlenen: 22 Eylül 2014
    Jameika-TR bunu beğendi.
  5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Gruptan içerik alırken kimin rütbe puanı daha fazla ise aldığı içerikte ona oranla artıyor merkezin açıklaması bu şekilde.Ve doğrusu budur biz sizin yanlışınızı düzeltelim.

İyi forumlar

Jameika-TR bunu beğendi.
  6. StorMHawsK

StorMHawsK User

Sistem olarak o zaman aynı rütbeli bir arkadaşımızın almış olduğu credi miktarları benimkinden yüksek olmakta.

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Şöyle düşünelim zaten çoğu zaman tecrübesi vs yüksek olan birinin rütbe puanıda fazla olmakta.Tabi bazen tecrübenin fazla olup şerefin az olması sebebi ile rütbe düşük oluyor ama istisnalar kaidiye bozmuyor diyebiliriz.

İyi forumlar

8. StorMHawsK

StorMHawsK User

Ama şu ana kadar her kasılmada belli bir sistem doğrultusunda kredi verildi aşağısı veya yukarısı olmadı bu konuyu dahaca detaylı arama yapacağım merak ettim.
    Seviye olarak olursa sistem kredileri bölebilir ama Rütbe sistemi çok işlemli biraz orada sıkıntı olabilir araştırma yapacağım.

9. Merhaba ,

Seviye , Rütbe , Tp , Şp ve vuruş gücüne bağlı olarak değişkenlikler oluyor. Bazı npc'lerde vuruşu yüksek olan yüksek ödül alırken bazılarında seviye v.b. şeyler etkiliyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.