Uridium Azalması Hk.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «●©pt__Дλλ€®İ¢Д●» tarafından 20 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. beyler oyunda yaratıklar eksik ri veriyor oyuna ara verip eniden gelirsem düzelirmi???

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Oyuna bir süre önce getirilen yeni sistemden dolayı bilinmeyen ama belli bir zaman süresince oynayınca kademeli düşüyor. Tam olarak ne kadar bekleyince normal haline dönüyor emin değilim ama ara verip daha sonra girince düzelmesi gerekiyor. :)

Son düzenlenen: 20 Şubat 2020
    ateistkeci bunu beğendi.
  3. ateistkeci

ateistkeci User

Sürekli aynı haritada aynı yaratıkları kesmen sonucu oluşabiliyor bu durum harita değiştirmen aralıklarla veya 2-3 saat oynadıktan sonra ara vermen durumu çözecektir :)

Şu an içinse 2-3 saat oyuna girmezsen azalan getiriden kurtulabilirsin

4. öğlen girdim de aynıydı saat 5 civari girdim hala değişmedi acaba günmü beklemem lazım

5. Viraaa

Viraaa User

ben hic x6 x7 de kasilmam.gunluk gorevleri yaparken kris kesem dedim daha ilk krisde 101 uri verdi:) ben sadece bl de kasilirim bu arada.

6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Azalan Getiri sistemi hakkında suistimal edilmemesi için resmi bir bilgi paylaşılmamıştır. Kullanıcıların geri bildirimlerine göre kademeli olarak aldığınız ödüller düşmektedir. Azalan getiriden ne zaman çıkacağınız konusunda elimizde bir bilgi yok maalesef.

İyi forumlar.