uridium bankası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SGA.BaRBoSsA.EİC.TR tarafından 23 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. bu bankayı açınca ne kadar uri veriyor belli bir miktar mı veriyor yoksa şans oranı mı var

2. ne kadar toplamışsan o kadar veriyo ama satın alıyon

3. üstadım bankayı günlük görevler yaparak dolduruyosun yaklaşık 3 günde doluyor eğer günlüklerin hepsini yaparsan. Verdiği fix bir miktar var bende 33.500 uridium veriyor bu hep aynı 8.90a alıyosun ama başka hesaplarda farklılık gösteriyor mu bilmiyorum. Dolduğunda alabilirsin dediğinde kaç uri yazıyosa onu alıyosun şans yok.

4. Konuyla alakalı bir soru da ben sorayım.Uridium bankası x4 ve x3 avantajlı saatlerden etkileniyor mu?

5. -İDALI-

-İDALI- User

Uridyum bankasının alınmasının mantıklı sebebi verdiği desteklerdir. O gün hangi destek veriliyorsa 5 gün destek alıyorsunuz . Yani 8.90 a 5 günlük %50 tecrübe veya şeref puanı. Yoksa uri için kimsenin aldığını sanmıyorum.

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Yukarıda @TheDarkMan_2 arkadaşımızın verdiği yanıt için teşekkür ederim.
    Bu yanıt geçerlidir.

Başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

TheDarkMen_2 bunu beğendi.