Uridium bug hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Bahtsız tarafından 13 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bahtsız

Bahtsız User

Şimdi buraya bir link bırakıyorum. Herkes gönlünden aklından geçeni yazsın. Biz insan değilmiyiz ? Ne yapalım yani oyunu oynamayalım oynasakta buglamı hileylemi oynayalım rezilliğe bak ya adam uri bugu yapıyor belli olmasın diye az az yapıyor herşeyden 10 milyon 20 milyon şp sıfırlayıp bırakıyorlar. Bundan sonra darkorbit benim için bitmiştir ne vip ne indirim çekerim link paylaşımı yasaktır yazık çok yazık.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ocak 2021
  2. Malesef ki doğru yüzlerce, binlerce oyuncunun emeğinin hiç olması anlamına geliyor. Oyunun oynanabilirliği son buldu. Moderatör ve adminler konuya gelip öğeyi denetlede diyebilirler. Çevremde bugdan gemisi açılıp cephanesi ve uridiumu duran gemiler var. Bu konuda adminler, moderatörler bana itham, yalan vs. diyebilirler. Eğer ispatla derlerse türkiye takımındaki görevlilerin görevi bırakmaları koşuluyla ispat ederim.

Konuyu zaten kabulleniyorlarsa ayrı. Ama yinede bunca hatanın bozuk sisteme hizmet etmelerinin sonucu olduğunu, yani onlarında payı olduğunu bilmeleri gerekir. Daha eternal kapısı haksız banlar ve haklı olup eksik atılan banlardan sonra çok geçmeden yine delux bugcularının affedilmesi ve eksik ban atılması bunun en büyük göstergesidir. Hiç beklemeyin ki bu kişilere ikinci bir yaptırım olacak. Eğer olsa eternal kapısı için olurdu.

Haydi allaha emanet...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ocak 2021
  3. 102 Milyon RSB ve üstüne de 50 Milyon Urisi var. eeee banlamışlardı ama bunları. Nasıl olur böyle bir şey demiyorum. Gayet normal artık bunlar.

4. smoonrise

smoonrise User

Para kaybetmedikçe bu oyunun sahibi olan ticari şirket asla oyun hesaplarını hak ettiği ve olması gerektiği miktarda ceza vermeyecekleri belli oldu . Artık para yüzünde kendi belirledikleri ceza sistemini bile değişiyorlar bot - bug - hile ile oynayan oyuncuların paraları ile ayak duran bir oyun haline geldi hatta o kadar ki bu oyuncuların yani illegal oyuncuların baskıları hatta forumda tehditlerine boyun eğen bir şirket '' fazla ceza gelirse oyunu bırakırlar - bırakırız '' bu tür yazılara tavır alacak bir duruşları bile kalmadı tek sebeb ise PARA , zaten bundan dolayı konu sahibi gibi düşünüdüğümden uzun zamandır ne vip çekiyorum ne katlayıcı ne indirim benim parama zaten ihityaçları yok bug yapanların , bot kullananların , hile açanlarının veridiği para yeter kar etmesi için bu şirkete benim parama hiç ihtiyaçları yok .

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Bu haksızlık hakkında biz de gerekli yaptırımların uygulanması için merkez ekibe düşüncelerimizi ilettik. Umarız ki en kısa sürede bug kullanılarak yapılan bütün haksız kazançlar silinecektir. Bu süre zarfında ne yazık ki beklemek zorundayız.

İyi forumlar.