Uridium Çekimi İle İlgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -MorBidAnqeL- tarafından 4 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cm Ben Uri Çekicem 10 Tl'ye Ama E-Pin İle Çekicem Bu yüzdende 15.000 Değil 20.000 Uri Geliyor Yani Bayram Kampaanyasından Yararlancakmıyım ? 150 Ekstra Enerji Veriliyor mu ?

2. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Bak kardeşim aynı şey bendede var 10 tl uri çektim e-pin hala duruyor yani kullanmadım x3 gününde kullanıcam sen 15000 değil 20000 uri geliyor demişsin kesinlikle ve kesinlikle x3 gününü bekle daha karlı çıkarsın 15000 uri oldu sana x3te 45000 uri :) ve bayram telafisi olaraktan sana 300gg geliyor yani x3te çekersen her halükarda karlısın :) :) :)

3. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Bu konu hakkında bize birşey denmedi ama mantık ile düşünürsek aldığınız paket ile birlikte verileceğinden hediye gelmeyebilir

Îyi forumlar

4. benimde bu konuda 1 sorum olacaktı. Şimdi diyelim 330 bin uridium satın aldık, hercules droit tasarımı her droitimiz için 1 tane olmak üzere 10 tasarım mı verilecek yoksa sadece 1 tane mi? mesela 10 droit için 10 adet. yoksa sadece 1 tane mi verilecek. yanıtlarsanız sevinirim.

5. tabikdie 1 tane darkorbit böle bir kıyak geçerm ibize hiç ben 3 kere 89 tl çeicem 3 hercules gelicek mesela

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu kampanyada faydalanmak için yazmış olduğum uridium paketlerini tek seferde almış olmalısınız. Dikkat ! 5bin uridiumu x3 te 15bin yaparak alım yaptığınızda 15binlik pakedin ödülleri gelmez. veya 2adet 15bin uridium alayım 30binliğin ödülü gelsin derseniz yanılgıya düşmüş olursunuz. Tek seferde 15bin, 30bin ... 330bin uridium pakedini alabilirsiniz. Burda şunuda söylemek gerek bu paketleri x3 saatinde alırsanız aldığınız uridium 3 katı gelecektir. x3 saatinden faydalanmış oalcaksınız. Fakat ödüller 3 katı gelmez.

• 15.000 Uridium
    • 30.000 Uridium
    • 75.000 Uridium
    • 150.000 Uridium
    • 330.000 Uridium
    Keyifli Forumlar

Selam,

Mevcut herkuleslerde 1adet verecektir. Yani 1 diroit için 1adet alabileceksiniz. Diğer kalan 9 diroit için kampanyalı paketlerden 9adet daha alıp 10a tamamlayabilirsiniz. Kısacası bütün diroitleriniz için 1adet herkul vermez.

Keyifli Forumlar

7. Kardeş Bende E-Pin Aldım x3'ü Bekliyorum :) Ginede Bilgilendirme İçin Teşşekkür Ederim Cm Bey Sizede Teşekkür Ederim Ama İnşallah gelir :D

8. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Ne demek rica ederim bizim görevimiz :)

9. x3 katlayıcıda herkules kac tane tasarım veriyor

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

1 adet vermektedir açıklamayı lütfen iyice inceleyiniz x3 te her ne kadar uri katlanıyor olsada hediyeler katlanmamaktadır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.