Uridium Çekmek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -*MYSTERIOUS*- tarafından 12 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adminlerim x3 zamanında uridium çekmeyi düşünüyorum fakat paramı boşa harcamak istemiyorum önümde iki seçenek var :
    1. herkesin bildiği bir şey 182 tl 330.000 uridium yani 990.000
    olarak aktarılacak.
    2. seçenek benim oyuna girerken ana sayfada 150.000 uridium sana özel indirim yazıyor bu şekilde 150.000 uridium 60 tl uriidum ödeme sayfasında 3 kere sepete eklediğimiz zaman 180 tl 450.000 uridium oluyor ki x3 zamanında 1350.000 uridium demek ama merak ettiğim şey o 450.000 uridium x3 le işe yarıyor mu 3 e katlanmıyor ise paramı boşa harcamış olurum ve çöpe atılcak bir miktar değil 180tl yardımcı olursanız sevinirim :D :D

2. Merhaba ,

1- Eğer x3 zamanıda URIDIUM kısmından giderek 330.000 uridium alırsanız 330 x 3 = 990.000 uridium gelir.

2- Oyun arka sayfasına girdiğinizde açılan indirimli paket penceresi üzerinden giderek x3 zamanında 150.000 uridium alırsanız 150 x 3 = 450.000 uridium gelir.

Fakat sepete bir kaç kere eklenemiyor diye biliyorum. O teklif sadece tek alım ve açıklamada geçen miktar içindir. Yani 150.000 ise sadece 150 x 3 = 450.000 uridium gelecektir.

İyi forumlar.

3. Teşekkürler adminim fakat şöyle bir görüntü var ve gerçekten x3 zamanında bu şekilde alınıyorsa benim için çok karlı olucak diğer türlüde zarar ediyorum yani kesin bir bilgi lazım nasıl ögrenebilirim bu şekilde aldığımızda 3e katlanıyormu diye ? :rolleyes::rolleyes:

4. Merhaba ,

Orada görüntü olması farklıdır alım yapılabilmesi farklıdır. :) Benim bildiğim bir tane eklenebiliyor ve tek alım yapılabiliyor.

Konuyu açık bırakayım denemiş ve kesin bilgisi olanlar varsa yazar.

İyi forumlar.

5. peki teşekkürler :(

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Benım bıldığım kadarıyla ilk defa ındırımlı urıdyumdan faydalanabılecek iseniz tabı ben de çıkmadı :) çıksa ben hemen 4 adet sepete atardım tahmınım ce ındırımlı olarak alabılıyorsunuz

Keyifli forumlar

7. tamam teşekkürler adminim 450.000 olarak gelirse sizi bulurum yalnız, bi çay içeriz ödeşiriz :D :D

8. İspanya serverinde uridium alımda sorun olmuş Adamlar milyon uridium çekmiş Videoları youtube de

9. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gereklı bılgı verılmış kılıtlenebılır

Keyıflı forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.