Uridium çevrilmiyor? Para boşa gitti..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MasterOfJustice tarafından 16 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar, carım PL1 ' de fakat ben Türk sitesi olan BYNOGAME'den E-pin çektim çeviri gerçekleşmiyor.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu konuda forum üzerinden bir şey yapabileceğimizi sanmıyorum

Lütfen Support ile iletişime geçerek , Ödeme sorunları kısmını seçerek , E - PİN Alımı yaptığınızı ve bunu Yabancı Sunucularda kullanamadığınızı izah ediniz.

Keyifli Forumlar

3. Link olarak alabilir miyim

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Support ile nasıl iletişime geçeceğinizi bilmiyorsanız ; S.S.S. Support' a nasıl maıl atılır konusunu inceleyebilirsiniz.

Yada Direk Sayfaya yönelmek için ; Support tıklayabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

5. tr kodlarını kullanmak için türk ve ya global serverlarda oynaman lazım, polonya'da geçmez tabi ki.

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Her ülkedeki ödeme seçenekleri farklı olabilir, ayrıca para birimi olarak da farklıdır. E-pin ödeme seçeneklerinde varsa aldığınız e-pin bakiyesi yetersiz olabilir. Ödeme sayfanız hangi ülke bayrağına sahip söyler misiniz? Ayrıca resimde gönderirseniz iyi olur.

İyi Forumlar.

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sonuç olarak , Eğer Kara Listeye alındı iseniz bu konuda size yardım edebilecek tek kişi Supporttur. Ödeme ile ilgili sorunlarda Forum üzerinden bizler bir şey yapamıyoruz.

Support ile görüşerek , Sorununuzu çözüme ulaştırmaya çalışın.

Ek olarak ;

Eğer Türkiye ' de Oturmanıza rağmen ödeme Kuru Türk Lirası değilse , Support ile görüşerek , Kurunuzu Türk Lirasına çevirilmesini talep edin.

Kur Dönüşümü için sizlerden bir takım belgeler istenebilir. Ne tür belge isteklerini Buradan öğrenebilirsiniz.

Eğer oyuncu Türkiye ' den oynuyorsa , Oynadığı sunucunun hangi sunucu olduğu önemli değildir. Ödeyeceği Kur yine Türk Lirasıdır.

Oyuncu Hangi Ülkede otuyor ise , O Ülkenin Kuruna göre ödeme yapar , Oynadığı sunucuya göre değil.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Son düzenlenen: 18 Eylül 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.