Destek Uridium dağılımı

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve GeneralBey70 tarafından 30 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merak ettiğim bir konu var. Ben uri kasmak için cubi dönen biriyim bunun için neler harcadığımı dönenler biliyordur. X3 X4 ler eriyip gidiyor. Neyse mesele o değil feda olsun derim ama konu şu : ben sürekli x3 sıkarak 50 55k hasar vuruyorum. Yanıma biri geliyor x1 sıkıyor sürekli vurduğu hasar 4-5 k oluyor ama bana 650 700 adama 300 350 uri gidiyor. Bende mi sıkıntı var yoksa büyük bir hesap hatsı mı var ? sırf lazere göre değerlendirmek doğru değil tabi ki o yüzden kaba bir hesap yapalım. 5 saniyede verilen hasarları karşılaştıralım. Bende 5 saniyede lazerler 200+100 300k vursun. (5 saniyede 1 prometheus devreye girecek) roketler 2klık olsun seprom besli olsun 3k olsun 5*3 15k da oradan. 5li 10k vursun. 300+15+10 dan 325k vurayım 5 saniyede. diğer kişi lazerlerle 5*5 25 hadi 30 olsun. roketler de aynı şekilde 30+15+10 olsun ve hop 55k olsun. 325k+55k 380k yapıyor. 55/380 % olarak % 14.4 oluyor hadi o da 15 olsun abi. cubiden gelen urinin max %15i bu adama gitmeli o da 150 uri falan oluyor ama bu adam her türlü en az 300 uri alabiliyor. Bahsettiğim adamda vip yok roketleri benden yavaş vuracak ve her türlü değeri de abartarak girdim zaten hesap yaparken. Şimdi bu cubinin güzel bir uridium ödül formülü falan varsa paylaşabilir misiniz ? yoksa ben çıldırıcam.

2. Merhaba,

Değerli oyuncu cubikon gibi npclerde daha çok önemli olan sizin seviyenizdir. Tecrübeniz yüksek ise daha çok uridium alabiliyorsunuz.
    Cubikon keserken kaç kişi olduğunuzunda önemi var. Cubikonda genel mantık hasar vuran herkese seviye ve hasarına göre ödül vermektedir. Oyuncu düşük levelli ve hasara sahip olsada pay alıyor. Cubikonda oyuncu sayısı çoğalınca hasarınızın etkisi azalıyor gelirinize onun için cubikon'u seri ve hızlı dönmeniz faydalı olur.
    Buradan örnek bir konuya gidebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. peki teşekkürler konu kilitlenebilir

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Forum içerisinde farklı hesaplarınız ile aynı konuda işlem yapmanız yasaktır. Tekrarı dahilinde cezai işlemle karşılaşabilirsiniz.

Ayrıca konunuzu daha uygun bir bölüme taşıyorum.

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.