Destek URİDİUM DEĞERLENDİRME

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UsLaNMaZ tarafından 4 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce?

1. HANGAR

oy sayısı 0
    0,0%
  2. ARGE

oy sayısı 0
    0,0%
  3. DROİD DÜZENİ

100,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. UsLaNMaZ

UsLaNMaZ User

Gemi özellikleri:
    Gemi:Aegis (depoda spearhead goli vs.)
    Arge:23 (24 te kalın sıkmaya göre dizili)
    Full b02
    Full lf3
    8 iris
    3. Seviye kami ve hammaddeli pet

Sorum şu şuanda gemide 50k uri mevcut aynı zamanda zeta kapısı hazırda zetayı bitirdikten sonra gelen urileri ne yapmalıyım acaba

Arge mi tamamlıyim?
    Hangar mı alayım?
    Droid düzeni mi alayım?

2. murat1299

murat1299 User

son kalan argenizi kalkan enerjisi için harcıcaksanız %4 kalkanınızın gücü artar eğer kelle avcısı içinse %2 saldırı gücü artar bence en karlısı sizin şuanda oyanayışınıza uygun bir uçuş düzeni almanız kıskaç olabilir elmas olabilir size kalmış ama uçuş düzeni daha karlı

UsLaNMaZ bunu beğendi.
  3. Merhabalar;

Arge dosyasını kapı basarken elde edebilirsiniz.Uçuş düzeni almanız sizin için en karlısı olacaktır.

İyi forumlar.

UsLaNMaZ bunu beğendi.
  4. UsLaNMaZ

UsLaNMaZ User

Bi arkadaş sağolsun oda sizin gibi uçuş düzeni demiş ama gemi durumuna göre sizce hangi düzeni almalıyım çünkü emin olamadım ben sizin fikrinizide almak isterim
    Teşekkürler

5. ÇORBACI

ÇORBACI User

Sağlam kasarım diyorsan elmas al durmadan ve seri şekilde kasabilirsin.

6. Merhabalar;

Şuan elinizde hiç uçuş düzeni yokmu olan varsa yazarsanız iyi olur.

İyi forumlar.

7. UsLaNMaZ

UsLaNMaZ User

sadece credi ile satılanlar var malesef başka yok

8. UsLaNMaZ

UsLaNMaZ User

ne gibi faydaları var örneğin mesela böyle böyle durumlarda çok işine yarar şeklinde söyleyebilir misiniz lütfen

9. Senin için gerekli olan droit tasarımını almalısın.

Elmas ---> Kasılmak için kullanılır kalkanın iyiyse rahat kasılırsın kalkan bitmiyor. Bosslara dayanamaz.
    Kalp ---> Ben genelde uzun mesafelerde ve düşmanın olabileceği zamanlarda kullanıyorum baskındada lazım olabilir.

10. senberk99

senberk99 User

Arge zaten zeeetadan gelenle artar öyle biriktirin bence şu anlık 23 arge yeterli uri ile de diro düzeni derim bence elmas veya kalp en mantıklısı fakat kasılırken örneğin cubi partilerinde içiçe de işe yarar fazladan uri getirir...

11. Traubbe

Traubbe User

Merhaba;
    Uridium ile günlük dosyanızı almayın zaten Zeta yaparsanız size 50 Günlük dosyası 25 Anahtar ve ilk defa Zetayı yapmıyorsanız %25 şansa bağlı havoc tasarımı gelir.Gelen Uridium ile de uçuş düzeni almanızı öneririm.Çünkü size şimdilik ek hangar lazım değil.Uçuş düzeni olarak Elmas,Güve,Kıskaç veKalp uçuş düzeni alabilirsiniz ama Zeta için Elmas öneririm.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.