Öneri Uridium Destek Modülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve floppy43 tarafından 9 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Uridium Destek Modülü

Anketin kapanma tarihi 16 Haziran 2017.
  1. Evet

25,0%
  2. Hayır

75,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. floppy43

floppy43 User

Arkadaşlar Yeni bir fikrim var umarım fikrimi hayata geçirirler.
    URİDİUM Destek Modülü Nedir.
    Uridium Destek Modülü Oyunda Satın Alınabilecek bir Modüldür.
    Fiyatı: 100.000 URİDİUM değerindedir.
    URİDİUM Destek Modülünü Satın Alırken 2 GÜNLÜK Bir Zaman Dilimi Bulunmaktadır.
    Destek Modülü Satın Alındığında Avantaj Kutusundan 1.000 Uridium alıyorsunuz.
    2 GÜNLÜK zaman dilimi bittikten sonra normal seviyede URİDİUM alıyorsunuz.

FİKRİMİ Desteklerseniz Oyun Daha Aktif Olur.

2. Yigit673

Yigit673 User

Bence bu oyuna geçirilmemeli çünkü 1000 uridium diyorsun ve 100.000 uridium'a satın alınabilir diyorsun. Yani zaten 100 tane uridium avantaj toplasan 100.000 uridium ediyor zaten. Bu kadar basit uridium kazanılmamalı. Ki ben katlayıcısız pvE haritasında günde 50k uridium kasan birisiyim yaklaşık 6 saatte. Sen diyorsun ki bu destek 2 gün sürücek ben 2 gün için 100.000 uridium'a o destek modülünü alırım ama o 2 günde 10 milyon uri yaparım ki bu da beni ve çoğu oyuncuyu oyunda üstün kılar. Kesinlikle red.

3. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Güncelleme ve Fikir Havuzu Bölüm Kuralları ilgili madde açıkça belirtir:
    b ) İlgili konulara yapılan yorumlar farklı üyeler tarafından yapılmalıdır.

Yan hesaplar ile konuları desteklemek yasaktır. Oyları resetliyorum ve yan hesaplar ile yapılan yorumları temizliyorum, tekrarında konu kilitlenecektir, lütfen dikkat ediniz.

İyi forumlar...

4. Çok abartılı fikirlerle konu açıyorsun. Biraz daha dengeli açmayı denemelisin. Olumsuz -1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.