uridium fiyatları 182 tl degıl 150 tl olsun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «¦●NЦMβΞЯ○ØИΣ●¦»[TR] tarafından 24 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Uridium 150 tl ye insin 182 tl halen fazla

1. evet

88,2%
  2. hayır

11,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bilindiği üzere 330 bin uridium fiyatı 182 tl ye indi detayını bılmıyoruz fakat aylarca 150 tlden urıdium cekenler oldu oyunun adaletı hakkı 150 tl dir 182tl yi cok buluyorum desteginizi esirgemeyin

2. destek var 100tl insin

3. *kafes*

*kafes* User

Tam destek adminim katılıyorummmm 150 tl en iyi fiyatt

4. azrail

azrail User

Katılıyorum bencede 150 tl ye inmesi lazım 20 30 tl indirim yapılmış herkesin gözüne çok görunmesi için bu bir piskolojik indirim şanslıyızki 199.99 tl yazılmamış Modum burdan anca sizin sayenizde sesimizi duyurabiliriz arkadaşlara katılıyorum 150 tl en makbul fiyat

5. TGC üyeleri ondan da ucuza alır. TGC katılmanızı öneririm ;)

6. tgcyim zaten bir fark yok

7. Katılmak için sıralama oyuncusu olmak gerekiyor aynı zamanda...

8. E adı üstünde erdem, Top Gamers' Club en iyi oyuncular kulübü sıralamada adamakıllı bi ilk 500 içinde olmayan gemiyi almalarını da beklemeyin yani..

9. Para yüklememizi istiyorlar işte, yükledikten sonra oraya girmek neye yarar ... Zaten support 40dk. içinde bana cevap veriyorlar...

10. önceden 150 tl ye aldığımız uridium fiyatlarını 210 dan 182 tl yapmışlar 150 tlye indirsinler

11. 6KN

6KN User

umudum yok ama +1 :(

12. KARANLIK

KARANLIK User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.