Destek URİDİUM Fiyatları Düşürülmeli

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve iEmre tarafından 7 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Darkorbit Türkiye Server'larında Uridium Fiyatlarını Düşürmelimi ?

1. Fiyatlara İndirim Gelmeli

90,4%
  2. Hayır Gelmesede Olur

9,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. katılıyorum para olsa bile 182 tl 1m uri için degmez geçim sıkıntısı fln derken alamıyoruz indirim olsa alırız milet yoksa gidip çar alım satım yapmaz

2. yanlış düşünüyorsun almanyada yaşayan kişinin aldığı maaşı 2000€ olarak kabul edersen 100 € vermek fazla sıkıntı yaratmaz ama türkiyede maaş ortalaması çoğu yerde 1500'ün üstünde değil ve fiyatlar 182 TL :)

3. zaten siz burda uri fiyati dusun yada artsin diye yaziyorsunuzda kimin umrunda surda kaldi oynayan uri ceken sayili kisiler
    o yuzden ben eskisi gibi girmiyorum foruma bakarim chat tanidik varsa 2 sohbet eder cikarim cunku bizi bu hala kim getirdi oyunda neden milet oynamiyor bunlari arastirlamasi gerek bence

mustafa topaloglu birak tarkani gelse degisen birsey olmaz

tek care boyuk yenilik uri indirimi olmasi sart
    bu tr serveri icin degil butun serverler icin

tr6 tr5 tr4 kapatilmasi gerek siz nerderseniz edin cunku o servlerde oynayan arkadaslar var elerinde imkan olsa gemileri tr1 gecirecekler

senin benim bir kayibim olmaz oyun oynasan ne olacak oynamasam ne olacak karinimi doyuruyor yok

o yuzden oyundur gerisi yokdur kalp kirmanin geregi yokdur

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kişinin özel yaşamı kişiyi ilgilendirir , Kişinin yaşamı hakkında yorum yapmak kimsenin haddine değildir.

Tartışmaya yönelik yorumlar kaldırılmıştır.

Tekrarında konu kapatılacaktır.

Lütfen sadece İlgili Fikir için olumlu yada olumsuz olarak oyunuzu belirtiniz.

Keyifli Forumlar

5. kaansakal

kaansakal User

Biz bu seçimi 2008 yilinda yaptık modum ara da biraksak da 6 yildir iskandinavya 1 server indayiz. Oyuna basadigimiz yillarda boyle seyler yoktu kurban bayrami bizim sw mizde de kutlanirdi ay yildizli bayraklar olurdu.Ama bu son 2 3 yildir sistemi deistirdiler biz de ortada kaldik.Ne yapalim kacc milyar tpli gemilerimizi birakip vip leri paketleri cektigimiz urileri bbir kenara atiip TR serverlarina mi gecelim.Kusura bakmayin ama biz o kadar zengin değiliz.

6. Merhaba,

O zaman siz hatayı en başında yapmışsınız. Adı üstünde; orası iskandinavya sunucusu. Türkiye sunucusu değil. Kusura bakmayın fakat sizin savunduğunuz bu görüşün ben hiçbir şekilde haklı bir yanını göremiyorum. Eğer türk iseniz ve türklere has özelliklerden yararlanmak istiyorsanız Türkiye sunucusunda oynamalısınız. Çünkü az önce de söylediğim gibi, adı üstünde; Türkiye sunucusu...

İyi Forumlar.

7. Merhabalar , Uridium Fiyatları Artmalı Bence Nedeni İse Bu Oyun Elit Bir oyun Durumu Olan Nakit Çeker Olmayan Çekmez Oyun Size Nakit çekmedende geminizi geliştirme imkanı veriyor zaten sadece sabır ve emek vermeniz yeterli Eğer Fiyat Düşerse Diğer Oyunlarda Gördüğümüz Üzere Çoluk Çocuk Dolacak Oyun Ve bu oyuna senelerini ve parasını yatıran kişiler rahatsız olacaktır Ben ilk açıldığı zamandan beri oynuyorum bu oyunu ve Fiyatların dahada yükselmesini talep ediyorum Çoluk Çocuk Oyunu Değil Tamamen Yaşının Ve Emeğin Oyunu Olmasını İsterim ... İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Şubat 2015
  8. bende veriyom 2008 den berli klanda uri cekemeyenler onlari dislayalim o zaman onlar oynamasin biz oynayalim sendeki bu mantik cok ilginc geldi bana
    oyunda ucurum fark var bu oyunda herkez elit olacakki o zaman tadi cikacak

ben bir cok kisiyi taniyorum parasi olan ama o adamlar diyorki devamli kapimi yapacam diyorlar oyunda kimse olmasa uri de ceksen tadini alamasin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Şubat 2015
  9. Haklısın kardeşim uridium fiyatları biraz daha indirilse güzel olacaktır Bide 3.50 liralık vip ide bütün kullanıcıların alabilmesini istiyorum 2 yıldır tanıdığım kişiler 3.50 liradan vip alıyor Ben senelerdir 11 liradan vip i alıyorum Bana yazık değilmi?

Artık yeter vallaha illallah dedirttiler 1 aylık için verdiğim parayla he seferinde 2 ay vip zarar etmiş oluyorum Diğer arkadaşlara nasıl sürekli vip indirimi çıkıyor anlamadım %66 vip indirimiyle sürekli vip alıyorlar ben yaklaşık 5 senedir 11 liradan vip alıyorum

10. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba ,

Bende fikrinize katılıyorum ve böyle bir şeyin gelmesi güzel olacaktır.

İyi Forumlar.

iEmre ve *F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  11. iEmre

iEmre User

Desteğiniz için teşekkürler modum

12. Çok güzel demişsin kardeşim kesinlikle olmalı +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.