Uridium fiyatlari

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GALATASARAY tarafından 19 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slm ben epin almisdim fiyatlar yine tavan yapmis 149 tl cok iyidi bence neden birden cikdi onu cozemedim hadi fiyat cikdi uri 330 yerinde 400 olsaydi bence yanlis yapildi suan oyunda zaten bir dusus var bu fiyat iyice milleti sogutacak oyundan

dun guclendirici vs vs aldim inanin haritalarda kimse yok hep ayni kisiler hep ayni olaylar tr1 de kimse kalmadi uri fiyatlari yuzunden bir cok kiside oyun birakiyor bence cok 210 tl eskiden olsa milletin zoruna gitmiyordu ama suan bu oyunu oynamak cok pahali bence en pahali oyunlardan birisi benim tanidik vardi 149 tl her hafta aliyordu oda birakmis dun :((

cok yanlis seyler bunlar bence ben dun almadim almayacamda tadi tuzu cikdi gunu gunu tutmuyor

2. güncelleme ve fikir havuzudaki konumuza destek verebilirsin.

3. Drowhake

Drowhake User

Evet bakarsan 80-90 oya ulaştı.

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Uridyum fiyatları indirimi tekrarlanması düşünülüyor ileriki zamanlarda beklemnızı teemin ederim kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.