Uridium Fiyatları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ву¢αяιzмα tarafından 4 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle iyi oyunlar sayın moderatörlerim ve oyun arkadaşlarım. Uridium yüklemeye karar verdim fakat, Anasayfa da ki uridium kısmı fiyatları ile uridium yükleme sitesinin fiyatlarının farklı olduğunu gördüm, Ben 2 adet 15 bin uridiumluk paket almak istiyorum ama sitede sadece bu fiyatların olduğunu gördüm. Yani demek istediğim şu ki ben 3.5 lira olan uridiumu 5 lira ya mı almak zorundayım. Zorunda deilsem aynı fiyatına nasıl alabilirim?[​IMG]

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Benım bıldıyım örnek 15 tl lık fıyatlı epini yüklediyınızde oyun sayfanızda 12 tl yazıyor ise 3 tl hesabınızda birikmekte ama siz genede supporta aynı şekıl yazınız onların size vereceyi bilgi net ve özdür

Keyifli forumlar

3. Kardeşim supportan 2-3 gün cevap gelmiyor ya. Bekleyemem o kadar.

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Tekrar deneyiniz bizim gemilerinize girip inceleme yetkimiz yok inceleme ekibi olarak support ilgilnmektedir

Keyifli forumlar

5. Peki bi deniyelim bakalım. İnşallah cevap çabuk gelir

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Normalde 48 saat geri dnüşüm süresi vardır ama bir bakarsınız 5 dakka sonra cevap gelir

Kyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.