Uridium Fiyatlarındaki Artış

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♥Łåžo07♥Θķåй♥ tarafından 16 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Uridium fiyatları düne kadar düşükkek ( 330 bin 149 tl) iken şimdi bütün uridium fiytlarında yükselme oldu bunun nedeni nedir? Server global amerika 3

2. aynı artış bende de var. nedenini bende merak ediyorum.. serverim tr2. 330bin uri 210tl gözüküyor şuan. :(

3. Drowhake

Drowhake User

Aynen ya , bu haftasonu 450.000 U. alacaktım maalesef bu yenilikten sonra hiçbirşey almayacağım , bigpoint bizimle dalga geçiyor sanırsam.

4. aynen bende 120 tl yatırdım e-pin için fiyatları görünce şoke oldum 37 tl ye alacagım şey 52 tl olmus varmı böyle bi saçmalık ya

5. Merhaba ;

Size sunulan tekliften dolayı düşük görmüş olabilirsiniz o fiyatları. Fakat artık indirimler kaldırıldı mı orasını bilemiyorum. Gerekli bilgi için Support'a başvurabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.