Uridium Gelmedi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Con[q]uesT tarafından 4 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Con[q]uesT

Con[q]uesT User

Arkadaşlar ben ABD doğu 3 te oynuyorum ve anasayafda 3.5 tlye 30000 uridium dedi ve bende 4 kere satın aldım fakat hiçbir uri gelmedi lütfen yardım edin

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Aldığınız urıdyumu epinlemi aldınız mobil ödeme ilemi aldınız

Keyifli forumlar

3. Con[q]uesT

Con[q]uesT User

mobil ile aldım

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Mobilden kontürünüz kesildimi veya telefonunuz mobil ödemeye açıkmı

Keyifli forumlar

5. Con[q]uesT

Con[q]uesT User

kontor gitti ve hatta turkcell mobil odeme işleminiz başarılı dedi fakat uriler yok

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Birde aynı şekil supporta yazınız ödeme işlemleri ile ilgili support ilgilenmektedir

Keyifli forumlar

7. Con[q]uesT

Con[q]uesT User

yazdım kaç kere yazdım aynı şeyleri yazıp yazıp duruyorlar

8. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Ödeme işleminiz ile ilgili gemi ile alakalı sorun varsa support sorunu çözmek için vardır tekrar deneyınız en kısa sürede size geri dönüşüm olacaktır

Keyifi forumlar

9. Con[q]uesT

Con[q]uesT User

geri dönüş oluyor fakat yardımcı olmuyorlar diyolarki yanlış göndermişsiniz fakat benim tüm kanıtlarım ortada kayıtlara bakmaya mı üşeniyorlar halbuki kayıtlara baksalar herşey ortaya çıkacak

10. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Kayıtlara bakılıyor ve gemınıze vip almak için kontürünüz gitmiş ise vip gelmemiş ise kulandığınız hatın abone merkezine gidiniz ve mobıl işlmı ıle alış verış yaptığınızı ama aldığınız ürünün glmediyini konturlerın neden kesıldıyınız sorunuz

Keyifli forumlar

11. Con[q]uesT

Con[q]uesT User

vip almadım giriş yaptığımda 30.000 uridium %80 indirim dedi tıkladım 3.5 tlye 30.000 uri bende mobille 4 sefer satın aldım tabi ben tüm işlemlerin fotosunu çekerim fotolar var support ilgilenmiyor lütfen yardım edin bu arada turkcell ve paytogo ödeme işleminiz başarılı mesajları geldi darkorbit vs siparişiniz tamamlandı yazdı fakat uriler yok

sayın moderatörüm bir gelişme var mı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Haziran 2014
  12. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Mrhaba

Konunuz ile ilgili ben gerkn bilgiyi yetkililere bildirim

Keyifli forumlar

13. Con[q]uesT

Con[q]uesT User

teşekkür ederim moderatorüm sonucu nasıl öğrenicem

14. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba ,

Supporta yazmışsınız. cevap aldığınız okudum zaten ödeme problemlerinde direk sizin geçmiş kayıtlarınıza bakılmaktadır. BU konuda burda sizlere yardımcı olamayız. Supportla iletişiminizi kesmeden ve sakin bir şekilde sorununuzu anlatınız.

iyi çalışmalar

15. Con[q]uesT

Con[q]uesT User

ya ben abd serverinde oynuyorum ve ingilizce azda olsa konuşabiliyorum bu derdimi nasıl anlatacağım bilemiyorum bu durumda tek ben sadece supporta bildirirsem demek oluyoki paramı çöpe attım

16. Nefes

Nefes User

Merhaba

Uridium aldiginizda size su fiyata su kadar uri alimi gerceklesmistir mesaji gelmekte fotosunu alip.kanit olarak bildirin ve incelenmesini konu dahilinde aciklayarak bir kez daha bildirin lutfen.

17. Con[q]uesT

Con[q]uesT User

18. Merhaba ;

Durum ile ilgili lütfen Support'a başvurunuz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.