Öneri Uridium Harcama Sanatı

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve SON..SOVALYE™ tarafından 9 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Değerli adminlerim sevgili forum sakinleri hepinize merhaba herkese hayırlı akşamlar diliyorum.
    Şuan gemim de 200k uridium var ve nereye harcayacağım hakkında ufak tefek fikirlerim olsada
    sizlere danışmadan bir işe bulaşmak istemedim. Aslında oyunu daha evvelden beri oynuyorum ama 5 senedir aktif değildim ve bu 5 senede oyun epey değişmiş ( ve bende oynamayı unutmuşum çaktırmayın)Herneyse işte geminin özellikleri;
    full lf-3
    5 lf-4
    full bo-2
    full elite hız
    8 iris 1 apis
    Pet 6 seviye (8 seviye yapıp birakicam)
    Zeta açık 25 dalga dayım
    spearhead (doğru yazdım umarım:D)
    Arge puanı 6
    evet herkes kendi eserlerini nasıl meydana getirmiş bakalım değişen Dünyaya ayak uydurmak gerekiyor :).

İyi forumlar.

2. En kısa cümle ile Zeta'ya devam edin :) Hafta sonları zeta yapmaya devam edin ki hem Anahtar, Arge dosyası, Havoc ve elitiniz olsun. Diğer şeyler bunlar sayesinde daha hızlı elinize geçecektir.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. yardımınız için teşekkür ederim. birde bu ilk defa bitirdigimizde 1 havoc veriyor ya x2 gg günlerinde bitirirsem yine bu rakam 1 mi olur yoksa 2 mi? Tekrar teşekkürler

İyi forumlar

4. jemzdemir

jemzdemir User

x2 gününde tp şeref + özel ödülü 2 katı alıyorsun dostum. Senin ilacın zeta :)

5. Pazar günleri server saatine göre 00:00-23:59 arasında bitirdiğin kapılardan çift kat ödül alıyorsun. Zeta'nın özel ödülü olan Havoc'u da kazandığınız durumda çift alıyorsunuz. İlk yaptığınızda ödül garanti olduğu için 2 tane alıyorsunuz.

6. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızın bahsettiği gibi x2 gününde 2 Havoc kazanırsınız. Zeta yapmaya devam etmenizi öneririm.

İyi forumlar.

7. O halde hafta sonu zetayı bitirince toplam 270k uridium olacak bu geminin özelliklerine gore ne yapmam gerekli? Ben 3 adet 3. seviye radar protokolü ve 3. seviye oto yağma alıp pvp haritalarında gg kasmayı planlıyorum geri kalan uridium ile neler yapmalıyım kararsızım. Bir tarafım ARGE bas diyor diğer yanım ise uçuş düzeni al diyor. kararsızım tavsiyeleriniz için teşekkürler

İyi forumlar.

8. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Seri kasılmak için Burgu Uçuş Düzeni alabilirsiniz. Kapıları daha hızlı bitirmek için bir de Güve alırsanız hiç fena olmaz.
    Ar-Ge'yi yapacağınız Zeta'lar ile zaten kasacaksınız şimdilik Uridium harcamanıza gerek yok diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

9. tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kafamdaki tüm soru işaretleri giderildi konu kilitlenebilir.

İyi forumlar.

10. x2 gününde uridium ikiye katlanmıyor . Hala 35k uridium alıyorsunuz . Galiba öyle 200k dan 270k uridium hesapladınız diye düşündüm . sonra hayal kırıklığına uğramayın :)

11. o zamana kadar kasacagim uridiumlarida hesap ettim. teşekkür ederim bilgilendirme için. kapıdan 13k uri+35k uri toplamda 48k uridium eder. 22k kendim kasiyorum bir haftada (bir günde ortalama 3000-3500 uridium kasiyorum) 70k uridium olarak o yüzden hesapladim yine de bilgilendirme için teşekkürler
    İyi forumlar.

Bu arada haftada 22k dediğime bakma bazen 20k bazen 30k olabiliyor. Yani haftada 20k-30k arası uridium kasiyorum. ben şahsen ogrenebilecegim herşeyi öğrendim. Herkese teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Eylül 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
  12. IParamoreI

IParamoreI User

Uriyi nerede kasıyorsun?

13. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Forum içerisinde üst üste mesaj atmak yasak olduğu için mesajlarınız tarafımca birleştirilmiştir. Lütfen tekrarlamayınız.

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.