Uridium Harcama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HolyAshura tarafından 3 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HolyAshura

HolyAshura User

Merhaba pazar akşamı 225k uri alıcamda bunu neye harcamamı önerirsiniz

Gemi:Leonov
    Lf3:9
    B02:2
    Diroit:3 iris-5 flax
    Hız:2 elit
    Arge:Yok 20tane dosya var
    Pet:Yok
    Level:12 yeni oldum 9m kaldı 13e

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

İlk önce arge kasabilirsiniz ve Yeşil korsan ganimeti alıp özel günlerde kutu açabilirsiniz.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. HolyAshura

HolyAshura User

Cevap için teşekkürler

Arge kasabilirimde yeşil korsan ganimeti almayı pek düşünmüyorum.Bütün uri ile argemi almalıyım ?

4. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Korsan ganimetinden kalkan, hız jeneratörü, LF-3 ve LF-4 kazanma şansınızda var.

Ayrıca montaj kısmından kendinize bir pet yapabilirsiniz ve kamikaze atarak kasılabilirsiniz.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. HolyAshura

HolyAshura User

Ben bırakmıştım 2-3gün önce tekrar başladımda yeni şeyler ile ilgili pek bilgim yok.Oyunun içindeki birleştir kısmındaki petin istediği eşyaları dükkandan alsam direk ordan başka masraf olmadan yapabilirmiyim ? Birde pet için vip kesinlikle gereklimi ona göre 180k uri alıp + 1 aylık vip alırım.

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

indirim gunlerini takip edin herseye ,helix lf4 gununde sandik acin (gunluk dosyasida cikar hem) gunluk dosyaya uri harcamayin kasilma icin yeterli ekipmani acik arttirmada tamamlayin,kutu toplayabilirsiniz kapilara gg basincada gunluk dosya geliyor.vip+ katlayici gerek sonra uri ile alacaklariniza indirim paketi,zamanla gelisir ,forumda yeni baslayanlar konularini okuyunuz ,bol sans.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.