Uridium Harcama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Uçan_Depik_ tarafından 10 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 7 Iris Vengeance Gemisiyim.
    Özelliklerim:

Konfi 1:
    -10 LF3
    -8 BO2
    -2 Elit Hız
    -İrisler Karışık Lazer

Konfi 2:
    -Aynısı sadece 6 Elit Hız 4 Kalkan ve diroitlerde lazer yerine 3 tanesinde Kalkan var

Alphayı tamamladım ve 4 argeyim 46K uridium var,
    Fazla uzatmadan sadede geliyorum:Nasıl uri kasar ve harcarım?
    (Forum kurallarına uymadıysam özür dilerim :()

2. zeta açmaya çalış onuda hafta sonları x2 de yaparsan avantajlı hem korsan kutusu hem arge hemde uri gelmiş olur ticaretten bo2 elit hız ve lf-3 leri fullemeye çalış eğer bulunduğun klan iyi ise venom yada ageis alman konusunda sana yardımcı olsunlar

3. adamın daha zeta dönmesinin acelesi yok önce credi kasıp gemisini dizmesini tavsiye ederim

4. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Burada çok fazla senaryo var çünkü daha oyunun çok ama çok başındasınız. Bence biraz daha geminizi toparlayıp ardından uridium kasmaya çalışmalısınız. Benim önerim şu anlık oyun görevlerinin dışına çıkmamanız.

İyi Forumlar...

Uçan_Depik_ bunu beğendi.
  5. WolfWar

WolfWar User

Tallon kesebilirsin :)

6. teşekkürler modum konuyu kapatabilirsiniz.ha bir de sizce arga kasyım mı?kasarsam kutu mu kalın sıkma mı kasayım?

Fren bunu beğendi.
  7. X-7, X-6 haritalarında tallon keserek hem credi hemde uridium kasabilirsiniz. Ayrıca X-6 haritalarında cubi kesen varsa gidip cubiye sıkarsanız oradan da uri kasabilirsiniz. Kapı yapmadan önce açık arttırmadan iris, lf3, bo2 ve hızlarınız fullemenizi öneririm. Daha sonra zeta kapısını yaparak havoc, anahtar ve arge kasabilirsiniz.

WolfWar bunu beğendi.
  8. Mcqeen

Mcqeen User

Güzel bir gemi alıp cubikon kasıl. Herkes sıkıyor saten sende sıkarsın yavaş yavaş hem kredi hem uridyum kasarsın.

WolfWar bunu beğendi.
  9. 90k uriye yaklaştım irisleri 8 yaptım(hatta ilk apis parçası da düştü geçen lf4 gününde).şimdi leoya geçip eski haritalarda uridium+scrap falan yapıyorum 2 ay kadar buralarda takılacağım,montajdan sentinel almak için malzeme kasıyorum.

Alfisti35 bunu beğendi.
  10. Alfisti35

Alfisti35 User

Hangi serverdasın ?

11. tr 1

12. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Kusura bakmayın forumda gezerken gördüm yazdığınızı, bir ara sorun vardı bildiriminiz o sırada kaynamış olabilir çok özür dilerim.

Arge yapmak önemli fakat bu aşamada yapmasanız daha iyi olur efendim. Zamanı geleceği için ve aklınızda arge konusunun biraz daha oturması için size bazı açıklamalar yapmak istiyorum.

Benim önerim Arge sayfasındaki en üstteki mavi kısmı ilk önce tamamlamanız (Mühendis Argesi Hariç). Ardından kalın sıkma argesini yapabilirsiniz. Fakat oyun bu, görsellikten de zevk alıyoruz ve kalın sıkmak istiyoruz :).

Kalın sıkmak istiyorum diyorsanız 21 argede değil 24 argede kalın sıkmayı önerebilirim. Eğer bu argeleri nasıl dağıtacağınızı bilmiyorsanız size söylebilirim.

Konu kapatma isteğiniz zaman aşımına uğradığı ve konuda aktif olarak konuşulduğu için şu anda kapatmıyorum :p.

İyi Forumlar...

ULUDAG bunu beğendi.
  13. Peki sizce Zeta yapmaya başlamalı mıyım?

14. uzayl80

uzayl80 User

uri falan harcama derim zeta yap gelen dosyalarla argeye ver urin öge gelişdirmede kullan derim gerisini pas gec ayrıca zetadan gelen 50 anahtarıda cuma günleri sandık acaramk apis yada zeusu tammla lf3 ve kalkanları tamamla eksiklerin var öyle zetaya girersin

15. Mcqeen

Mcqeen User

Zeta yap havoclarını tamamla. Hem arge kasarsın hemde anahtar ama 2 kat ödül gününde yani pazar günleri yap.

16. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Zeta'yı kesin olarak yapacaksınız fakat zamanı şu an mı bilemiyorum :). Bence biraz daha güçlendikten sonra yapmanız daha sağlıklı olur efendim. Hem yaparken sıkılmazsınız hem de kısa sürede bitmiş olur kapı.

İyi Forumlar...

WolfWar bunu beğendi.
  17. hmm.kendime bi kural koydum 100k uridium olunca (oldum) eski haritlardan yeni haritalara geçeceğim.orada da 300k uridiuma kadar kasılacağım sonra 5-xde sadece paladium ve korsan.Ayrıca yeni haritalarda görevim vardı onları da yaparım :) Sizce böyle bi yol izlemem doğru mudur?

18. vey be 20 günde 46k'dan 100kya çıkabilmişim bu güçsüzlüğüme rağmen.

Soyuz* bunu beğendi.
  19. Soyuz*

Soyuz* User

Hangi serverdasın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.