Uridium Harcama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (-ANC-) tarafından 26 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. (-ANC-)

(-ANC-) User

Merhaba arkadaşlar sizce uridium ile ne yapmalıyım? Şuanda birikmiş fazla yok ama harcamıyorum. 16 level'im. Gemi olarak venom kullanıyorum 8 iris 9 arge, 2 lf4 gerisi lf3, B02 ve hız jenenatörleri full. Pet 10 level.

Son düzenlenen: 26 May 2018
  2. Sırasıyla burgu, kalp ve güve uçuş düzeni almanızı öneririm. Bu uçuş düzenleri varsa arge yapın veya Zeta'ya basın.

3. Gelisim icin bol bol zeta yap.

4. (-ANC-)

(-ANC-) User

Peki uridiumla zeta mı basayım yoksa biriktirip burgu mu alayım? Zetada şuan 61 parçam var ortalama kaç gg ile açılır? Ve uridiumla arge basmalı mıyım?

5. Burgu %20 vuruş gücü sağlıyor. Bu da kasılırken çok işinizs yarar. Zeta'ya gelirsek Palladium toplayarak açmanızı tavsiye ederim.

6. burgu kasılman ve kapı için çok iyi.öncelkle onu al.daha sonra uri ile argelerini tamamla en azından 24 arge yap gemini..zeta ortlama 1500-200 gg ile açılıyor.zetayı açman için 800-ila 1000 extra enerjiye daha ihitiyacın var..ggleri 100 er 100 er bas daha çabuk açarsın kapıyı..

7. (-ANC-)

(-ANC-) User

Cevaplar için teşekürler. Burgu için uridium biriktirmeye başlıyorum ozaman. Birde kıskaç düzeni işime yarar mı sizce?

8. -Star-

-Star- User

%3 lazer hasarı şuanki ekipmanın ile fazla bir hasar bonusu sağlamaz.Yeni başlayan biri olduğundan %5 şeref puanının da 100.000 uridiumun şuan için değeceğini sanmıyorum dostum.Burgu iyidir.

9. 来るに

来るに User

Geçen LF-4 gününde aldığım 112 anahtar ile Sentinel, Venom ve Spectrum çıkardım. 4 Tane de LF-4 geldi. Bunun yanında çok fazla donanım da çıktı. Oyunu buraya azanlar kadar iyi bilmiyorum ama anahtar da çok işe yarıyor. Muhtemelen Zeta'dan anahtar çıkıyor vs. diyeceklerdir. Ee, haklılar da. Ben de yakında Burgu almayı düşünüyorum. Haftada en fazla 10k Uridium kasabildiğim için uzun sürecek ama bir yerde dursun.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.