Uridium Harcama

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ParistonHill tarafından 26 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba
    6lf3 1lf4 kalanı spectal lancer II
    8iris
    15bo2 15elit hız
    7lvl 8 olmak üzere olan pet
    111/111 Zeta var pazar gününü bekliyorum /ilk zetam
    elimde 70bin uridium var
    Sizce 30bin uri satın alıp kalp düzeni mi almalıyım
    4-2de kutu topluyorum yada kristallon kesiyorum pet 8 olunca onun için protokol vs mi almalıyım
    yoksa 2. zetayı açmak için mi kullanayım
    hangisi daha mantıklı olur yada daha mantıklı önerisi olan var mı

2. Acele etme derim zaten zeta kapın açık 50 k da ordan gelecek 120 k urin olacak bence kalp alma hemen x3 ü bekle ve durumun varsa 29 TL lik olan 30 k uridiumu al 90 k uri edecek x3 te o zaman dilersen hem kalp hemde burgu alabilirsin o zaman çok daha faydalı olacaktır eğer kapı yapan birisiysen kalp ve burgu yerine kalp ve güve alıp kapıları daha hızlı bitire bilirsin

.Paradoks. ve ParistonHill bunu beğendi.
  3. Hiç kapı yapmadım daha ilk defa yapıcam bu pazar.
    Tüm uridiumu düzene harcamak mantıklı olur mu birde 2. bir zeta dönsem yada pete protokol vs alsam 8 olduğunda daha çok işime yaramaz mı

4. İlk 2-3 düzene şart bence bunlar Kalp,Burgu,Güve ki çok işe yarıyorlar mesela Burgu ile kasılırsın Güve ile kapı yaparsın kalp ile daha çok kalkan ve dp alırsın ama protokol olayı kutu içeriklerini artıracak Kurtarılan Mal 3 protokolünü alabilirsin ama tanesi 45.000 uridium 2 tane alabilirsin %6 lık artma hiçbir işine yaramayacak fazladan gg bile vermeyecek o yüzden eğer kasılıyorsan dediğimi yaparak Kalp ve Burgu eğerki kutu toplayıp kapı yapıyorsan Kalp ve Güve al ve bol bol zeta yap havoclarını fullesen bile zeta devam et hem kutu anahtarı,hem tp ve şp , hem log disk ( günlük dosya ) , hem havoc o yüzden şimdilik böyle devam etsen iyi olur :)

ParistonHill bunu beğendi.
  5. Kutu + Kapı yapmayı planlıyordum peti aldım 2 gün önce onu 8 yapmaya uğraşıyorum şimdi o bitince yaratık kesmeyi tekrar bırakırım sanırım zaten azalan getiri olayı var.
    Güve + Kalp alayım o zaman teşekkürler.
    Kurtarılan mal için 200 300k lazım sanırım en azından petin avantaj kutusu toplaması sağlayan modülü alsam bana saatlık olarak katkıda bulunmaz mı şuan hiç toplamıyo onu alırsam 2 kişi toplamış oluruz diye düşünmüştüm

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  6. Darcy009

Darcy009 User

Pet radarsız hiç bir işine yaramayacak kutu toplarken çünkü menzili yok en az 5-6 tane 3 seviye radar koyucaksın ki toplasın oda nerden baksan 25 k uride 150 k uri yapar sadece radarları almak 37.500 de 3 seviye toplama desen baya bi şuanlık geriye düşersin

7. bende toplayacağımdan radara gerek olmaz diye düşünmüştüm ben radar afk toplatanlar için sanıyordum

8. Darcy009

Darcy009 User

Sana aman aman bir getirisi olmayacak çünkü o durumdaki pet ekranın ucunda gördüğün kutuya bile gitmez , senin geminin dibindeki kutuları toplar bence bunları sende yapabilirsin , ayrıca pet içinde uri harcayıp yakıt alıcağını düşünürsen pek mantıklı değil .

9. Anladım teşekkürler hiç bulaşmayayım o zaman.
    İşime yarayacak baska bir modül var mı peki kamikaze vs almaya değer mi

10. Darcy009

Darcy009 User

Vıp paket alırsan eğer 3 seviye kamikeze tavsiye ederim , almazsan onada bulaşma çünkü 70 uri harcıyorsun ama 10 küsür liraya vıp alırsan o bedavaya geliyor buda demek oluyorki istediğin kadar kamikaze atabilirsin

11. Çok teşekkürler

12. Darcy009

Darcy009 User

Rica ederim vıp bronz paket 17 tl eğer imkanın varsa tavsiye ederim , kamikazeyi daha çok kullanır daha seri kasılırsın

13. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Öncelikle cevap veren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim.
    Ben de Zeta kapısını yapmaya devam etmenizi öneririm. Bu sayede argelerinizi kutu toplamaya yönelik dizerek kutulardan daha çok kazanç sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve ParistonHill bunu beğendi.
  14. Teşekkürler Güve alıp Zetaya devam o zaman. Konuyu kilitleyebilirsiniz modum

15. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

İsteğiniz üzerine konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.