Uridium harcama

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Erosingo tarafından 4 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Erosingo

Erosingo User

Öncelikle merhaba, 200 k uri ve vip+indirim var ancak ne alsam bilemedim.Gemim enforcer 15 lf-3 2 lf-4 1 lf-hp 1 lf-yansima 5 kararsiz 12 bo2 30 elit hiz 5 iris pet 7 level 8 yapmaya çalışıyorum.aegis elite ve yaninda pet modulleri Ve protokolleri almayi düşünüyorum ama emin değilim sizi sormak istedim.

2. Önce Diroit uçuş düzenleri al eğer yoksa. Eğer varsa uçuş düzenlerin Kutu toplamak için Oto yağma 3 ve Radar 3 , Kurtarılan Mal 3 al eğerki kasılan biriysen Kamikaze 3 te işine yaraya bilir ama şunu söyleyeyim uridiumunu Aegis elit için boşa harcama kasılırken illaki kredin birikir o yüzden kredi ile açık artırmadan al aegis elit i

3. Merhaba,

Değerli oyuncu aegis'i açık artırmadan alabilirsiniz. Petinizi 8 seviye yapıp 3.seviye modül kullanmanız iyi olur.
    Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ arkadaşımıza cevap için teşekkür ederim. Diroit düzeni almanızda fayda var. Açık artırmadan aegis elite almak biraz zor onun için veteran versiyonuna yönelebilirsiniz. Sonra irisleri açık artırmadan almanız faydalı olur.

İyi forumlar.

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  4. Erosingo

Erosingo User

Aegis veterenda az vurur diye düşünüyorum, elite almak ise zor açık arttırmadan yaklaşık 600m e gidiyor. Peki diroit duzeni olarak ne önerirsiniz burgu veya güve düşünüyorum genellikle tallon kesiyorum. İrisleri kredi ile aliyorum.

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Kasılma yönteminiz için Burgu uçuş düzeni sizin için en iyi yöntem olacaktır diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

6. Erosingo

Erosingo User

Tamam, teşekkürler. Konuyu kitleyebilirsiniz.

7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.