Uridium Harcama

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve IZuZuI tarafından 21 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. IZuZuI

IZuZuI User

2-3 haftadır oynuyorum gemim solace 11 pro 4 lf4 gerisi lf3 16 bo2 hızlarım full 8 iris full havoc 580k uri biriktirdim neye harcamalıyım yoksa beklemelimiyim bu cuma günü takvimde geliştirme indirimi tarzında birşey diyor 1 saatliğine tam olarak nedir yardımcı olursanız sevinirim diroit düzeni olarakda sadice güve var.

2. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Geliştirme yaparken harcadığınız uridium miktarında bir indirim söz konusu 1 saat içerisinde. Burgu, Halka gibi uçuş düzenlerini almanız biraz yarayışlı olabilir. Geri kalan uridium ile zeus gününde kutu açıp apis ve zeus parçası elde etmek için ek olarak zeta kapısı yaparsanız sizin için daha yarayışlı olabilir^^

İyi forumlar.

3. IZuZuI

IZuZuI User

ek olarak %25 ve vip indirimi dahil oluyormu ?

4. ateistkeci

ateistkeci User

Her türlü indirim dahil oluyor geliştirmede :)

5. IZuZuI

IZuZuI User

anladım 600k urim var şuan eirim az 672 nerden artırabilirim galaksi kapıları dışında bir yolu varmı ? birde ilk irislerimi prolarımı yükseltiyim :) ?

6. x-7 haritasında pembe talonların içinden çıkan böcekleri kesersen hibrit alışımı düşebilir. 30 hibritle 1 karantina kapısı yapabilirsin. 1 karantina kapısından 20 eir veriyor.

7. ateistkeci

ateistkeci User

Önceliğini droidlerine vermeni tavsiye ediyorum ayrıca EIR için karantina kapısı yapabilir veya günlük giriş bonusundan alabilirsin :)

8. IZuZuI

IZuZuI User

Bu halimle karantiya alırlamı :D girmelimiyim

9. can123can

can123can User

alırlar zaten 50 kışı gırıyolar xdd

10. IZuZuI

IZuZuI User

Hiç girmediğim için bilmiyorum :D x4 sıkan full elit felan chatten birşeyler yazıyorlardıda o yüzden

indirim saatinde yüzde kaç indirim oluyor biliyormusun :) hepsini 10 levele basabilirsem basıcam yani aslında demek istediğim cuma günü olan geliştirme saatinde hem vip hem indirim alsam hemde indirim saati 3 ü birleşiyormu :) ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ocak 2020
  11. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle Forum içerisinde alt alta yazmak(Flood) yasaktır, bunun yerine sol altta bulunan kısımdan ''Düzenle'' seçeneğine tıklayarak mesajlarınızda gerekli düzenlemeyi yapabilirsiniz. Mesajlarınızı birleştirdim.

İndirim saati %25 indirim gelmektedir. Vip ve indirim paketi geçerli sayılmaktadır. Yani böylece %55 lik bir indirimden faydalanma olanağınız olmakta :)

Sormak istediğiniz başka bir soru yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

12. IZuZuI

IZuZuI User

teşşekkürler konu kilitlenebilir

13. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Rica ederiz efenim :)

Talebiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.