Uridium harcama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JiracleMihawk tarafından 15 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 2 günde toplam 100k uri yaptım gemim 31 lf3 8 iris goliaht pet var kami var vip var 2. hangar aegis 24 argeyim. Şu an ne kasıcam bilmiyorm öyle kapıya enerji kasıp kapı yapıyorum ama item olarak ne gerekli ne yoldan hangisini alcam bilmiyorum yardımcı olur musunuz. Teşekkürler

2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Diroid tasarımlarını ve artık lf4 , apis , zeus yani anahtarları düşüne bilirsin bence veya irislerinin seviyesini yükselte bilirsin

3. Bana seçenek sunma şunu yap de hangisi daha yararlı ve hangi yollarla elde edicem :)

4. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bence uri harcama konusunda sıkıntı yaşıyorum hatta şu anda konu acıyorum :)

5. lf4 veya zeus gününde kutu yardır :D

6. arkadaş 400 kutu aç 8-10 lf4 apiside baya yaklaşırsın dedi denicem :)

7. öyle kesin konuşursan hiç çıkmaz :D ben dedim 250 kutuya 2 lf4 çıkar çıkmadı sonra başka bir gün 125 kutuya 2 lf4 çıktı :D

8. inancım 0 ama açıcam mermilere de sevinirim ben o da lazım yoksa nasıl adam kesme görevlerini yapcaz :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.