Uridium harcaması hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Richie tarafından 4 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Richie

Richie User

Yeni bir etkinlik geliyor sizce birikmiş 3 4 milyon uridium var etkinlikte lazım olur mu bekletim mi yoksa zeta yapcam bu chromin varken chromin için harcayayım mı zephyr ve hasar modülünü almayı planıyorum aslında pek kullanasım yok o gemiyi de eternal gate etkinliğinde olmadığı için çok sıkıntısını çektik

2. beklet %15 venom hasar %3 hız %12 kalkan spectrum modüllerini alırsın

3. Richie

Richie User

Specturum modülüm var aslında %15 kalkan %20roket hasarı modülüm ikisi eklense birbirine düşünürdüm. Bana kalırsa o modüllerin maliyeti düşürülür nedir o ya çok fazla değil mi ?

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. Yeni etkinlikte birleştir ögelerini almanız için hibrit işleyici mikrotransistör gibi ögeler gerekmektedir. Eğer geminizde yeteri sayıda yoksa uridiumunuzu şuan harcamanızı tavsiye etmem. Bu ögeler fiyatlarından dolayı fazla uridium tutmaktadır. Temkinli şekilde etkinliğe katılmak size fayda sağlayabilir.

İyi forumlar.