Uridium Harcaması

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Hashirama tarafından 4 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hashirama

Hashirama User

Selamun Aleyküm bir sorum olacaktı gemim venom 15 kararsız lf4 15 lf3 full bo2 benim için mantıklı olan hareket önce burgu almakmı olur yoksa havocları tamamlamak mı şuanda katlayıcı ile avantaj topluyorum uridium kasmak için sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

2. DaglıAcS

DaglıAcS User

bütün urini zetaya yatır üstüne güve al burgu guveden sonra alırsın

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Avantaj Kutuları'nı toplamanın yanı sıra uridium kasmak için x-7 haritalarında talin, talon, cubi gruplarına girebilirsiniz. Elde edeceğiniz uridiumları Zeta Kapısı'na harcamanızı öneririm. Bu sayede Havoc'larınızı tamamlarken, ArGe'niz için günlük dosyası, Zeus ve Apis'i tamamlamanızı sağlayacak yeşil ganimet anahtarları da elde etmiş olursunuz. Güve Uçuş Düzeni genellikle Galaksi Kapıları için kullanılan bir uçuş düzenidir, oyun içerisinde de kullanmak isterseniz Burgu Uçuş Düzeni'ni alabilirsiniz. Şahsen benim Burgu ile tamamladığım Zeta'lar mevcut.

İyi forumlar.

4. Hashirama

Hashirama User

konu kilitlenebilir teşekkürler

5. bence burguyu ilk başta al o işi bitir. sonra zetaya yönelirsin.

Hashirama bunu beğendi.
  6. Hashirama

Hashirama User

ama şuanki halimle zorlanmadan yapıyorum zetayı

7. zetadan ziyade %20 etkiyi sürekli kullancaksın haritada savaşta kapıda. gemideki lazer kalkan kadar demirbaş birşey burgu, bence almalısın.

8. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.