Uridium İadesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 10 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın modlar ve oyuncu arkadaşlar,
    Bir kaç gün önce, başıma gelen ilginç bir olayı anlatayım.
    İhaleden, spearheadın elit tasarımına "KREDİ" bastım ama oyunda lag mı vardı bilmiyorum, 190K urim uçtu gitti ve maalesef ihaleye basacakken uri ile alMIŞIM. (Support efendi dikkatsiz davradığımı söylüyor )
    Supportla konuşmama rağmen, uri iadesi olmayacağını belirttiler. Zaten spearheadi ihaleden alan ben neden tasarımı uri ile alayım?
    Ayrıca, açık artırmada neden aynı ürüne "satın al" tuşu konulur? Yoksa bizi hata yapmaya mı sevk ettirilmek isteniyor? Sonuçta bir ürünü satın almak isteyen, girer dükkandan satın alır.
    ha bu yaşadığım olayın aynısını, XP artırıcıda da yaşadım. kredi ile alacağıma gidip uri ile aldım, hadi onu sineye çektim ama bu yenilir yutulur değil.
    Şu oyun düzeldi diyoruz ama supporttan aldığımız yanıtlar bizleri oyundan soğutuyor. Öyle bir kararlılıkla yanıt veriliyor ki, sanki bu oyunda hiç hata olmazmış da paso biz hata yapıyoruz gibi konuşuluyor.
    Hiç olmuyor mu bu oyunda bug yada farklı bir hata?
    Demekki bu bot yada yardımcı program kullananlara kızmamak lazım. adamlar şunu diyorlardı kullanırken. ÖYLE KAFAYA BÖYLE TRAŞ.
    Haklılar mı yoksa?

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Bazen ihaleden birşey almak için son saniyeler beklenıyor ve aceleci davranıyorsunuz oyuzdende kredıyle alım derken urıdyumla alıyorsunuz ve bu sizin sorumluluğunuza giriyor

Keyifli forumlar

3. Ben bir tarayıcı kullanıyorum çok kötü ama kullanmak zorundayım diğerlerini sevmiyom aslında harika bişi de darkorbite uyuz oluyor galba :) İhaleye Giriyorum son 15-20sn tarayıcı 1dk boyunca kendıne gelmıyor ihale bitiyor ''TEKLİF VERİLDİ'' diyor :)

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

İhale son dakıkalar yoğunluğundan bazen süre aşımına uğruyor oyuzdn 1 dakıka deyılde 5 dakıka önce gırmnız yeterlıdır

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.