Öneri Uridium ile Credits Takası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Solo•Türk•C☆ tarafından 12 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Uridium ile Credits Takası

1. Yerinde bir kara olur.

27,3%
  2. Olsa da olur olmasa da.

18,2%
  3. Bence gerek yok.

54,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın yetkililer.
    Epey önceden böyle bir sistem vardı ve çok kullanışlı oluyordu. Sonradan bu sistemi kaldırdılar ve işler biraz daha zor oldu. Benim nacizane fikrim ve ricam tekrardan bu sistemin geri getirilmesi. Konu kısa kesilip atılmaz tartışma ortamına sokulursa çok memnun kalırım. İlgilenirseniz çok sevinirim.

2. yeni başlayanlar urilerini ziyan eder

3. anakin5555

anakin5555 User

Ayn. -1

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. eskiden böyle birşey vardı fakat kredinin değerli olduğu zamanlardı.Şimdi kredi kazanmak çok kolay olduğu için + sylab gelince daha kolay olduğu için zaten o geldiği zaman kalkmıştı diye hatırlıyorum.Kaldırdılar onun haricinde 10 bin uriyi 100 bin krediye takas edicek birisi varmıdır acaba :D

5. yani gelişmekte olan kişiler için biraz katkısı vardı ozamanlar ama skylab gelincemi kalkmıştı orasını hatırlayamadım :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.