Uridium ile Kapı Dönmek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lEfe tarafından 28 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. lEfe

lEfe User

500k uriyle %30indirimle kaç zeta dönerim?

2. Jackdawn

Jackdawn User

Bir kapıyı şanslı olduğunu varsayarak 100k dan açtığını hesaplarsak, hesaplarıma göre 9 Zeta yapabiliyorsun.
    En kötü 8 yaparsın diye düşünüyorum.

500/100 = 5 Zeta
    5x50=250
    250/100 = 2 Zeta +50k Uri
    2x50=100
    100+50=150
    150/100 = 1 Zeta +50k Uri
    50+50=100 = 1 Zeta
    = 9 Zeta

lEfe bunu beğendi.
  3. lEfe

lEfe User

Çok teşekkür ederim inşallah 7-8 zeta açarım :D son parçalarda şanssızlığa uğramazsam

4. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Teknik olarak cevabım: Bu durum tamamen şansınıza bağlıdır. Ancak şu tabloyu kullanarak bir hesaplama yapabilirsiniz.
    RrzOLG.png
    Kişisel görüşüm: Ortalama bir şansı olan insan 500k uridium ile 5 zetayı zor açar indirimsiz şekilde, indirimle bu durum 8 zeta olacaktır diye düşünüyorum.

İyi Forumlar.

5. Mineral

Mineral User

Çarpanları doğru kullanırsan en az 10 zeta acar.

6. sersaks

sersaks User

kac kapı donebildin ?

7. lEfe

lEfe User

Biraz sorun yaşadım uridyumla gg basarken garip bir şekilde yavaşlıyordu takılıyordu kasıyordu 60-65e kadar hep 100lü bastım sonra çarpan biriktirip tutturmaya çalıştım biraz şanslıydım çarpan konusunda 500k uri ile 9 zeta 1 kappa döndüm üstüne uride kaldı kappa dönmeyip 10. zetayı rahat açabilirdim ama herkül eksiğim var diye açtım ben

Jackdawn bunu beğendi.
  8. Jackdawn

Jackdawn User

Hesabımın tuttuğunu görmek sevindirdi :)
    Bende 250k uridium ile 4 Zeta zor döndüm eksiği uridium çekerek tamamlayabildim

9. lEfe

lEfe User

Uridyumla gg basmak zulüm ya cidden pazar günü sadece 2 saatim mal gibi kasmasını takılmasını bekleyerek gg basıp çarpan tutturmakla geçti (İlk defa uridyumla kapı açtım ve bin pişmanım yordu...)