uridium ile ne yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FeaRFactoR[ResT] tarafından 27 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba. Yakın zamanda 450bin uridium alacağım. Sizce uridium ile ne yapmalıyım ?
    Pet'im yok. Apis Zeus'um yok. Kapılardan boss kapısı ve alpha yaptım sadece. 1 LF4 üm var.
    Tüm parayı gg ye basıp zeta mı açayım ? Kutu mu alayım ? Geliştirme mi yapayım ? Ne yapayım sizce?

28 LF3, 2 LF2 , 1 LF4 . Geliştirme olarak 3 tane lf3 2. seviye , lf2 bir tanesi 2. seviye. Geliştirme çok yapmadım . :)
    13 7900 Hız jeneratörüm var,13 bo2 kalkan jeneratörüm var. Geliştirme yok.
    8 İrisim var. Diroitlerin 6 tanesi 2. seviye. Başka yok.
    8 Argeyim .
    Alpha ve lambda kapılarını birer defa yaptım. Başka kapı yapmadım .
    450bin uridium satın alacağım.Sizce ne yapayım ? Ganimet anahtarı mı , galaxy gates ile zeta kapısı mı ya da pet-kamikaze mi ? Nasıl bir yol çizeyim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Şubat 2015
  2. Merhaba ,

İlk mesajınızı yeniden düzenleyip mevcut gemi/ler , lazer/ler , kalkan/lar , droid ve arge gibi bilgilerizi yazarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz. Ayrıca konu açarken uygun bölüme açmaya dikkat ediniz.

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

3. capcalm

capcalm User

Merhaba

Arge yada kutu alip zeus gununde 5-2de acmanizi oneririm.

4. tüm para ile mi kutu alayım?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.