uridium ile ne yapmalıyım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve markhumor.q tarafından 5 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. gemim tam olarak full değil iris ve bo2 fulledim lf3 almadım henüz burgu ve kalp düzenim var lf3 almadan direk lf4 ve üstü almayı düşünüyorum 1 kere zeta döndüm fakat şuan elimde olan uridium ile ne yapmalıyım bilmiyorum anahtar alıp kasa mı açmalıyım lf4 gününde yoksa diroit düzeni mi yardımcı olursanız sevinirim

2. BALYUMRUK

BALYUMRUK User

yeteri kadar uridiumun varsa güve alıp x2 günlerinde zeta dönebilirsin gelen anahtarları açıp lf4 çıkarırsın lf4 ler fullenmeye yakın olduğunda arkadaş bulup prometheus lazerlerini toplamaya başlayabilirsin

3. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Haftasonu x2 günlerinde Zeta yapmaya devam edebilirsiniz, ödül olarak zaten anahtar vereceği için ekstra olarak hem Havoc tasarımlarınızı tamamlar hem de günlük dosyaları ile Ar-Ge'nizi arttırabilirsiniz. Kapılarda NPC'leri daha seri imha etmek için Güve Uçuş Düzeni'ni edinebilirsiniz.
    Bir yandan da 17.seviye ile birlikte gelen Prometheus Lazeri görevlerini yaparak vuruş değerinizi arttırabilirsiniz.

İyi forumlar.