Bug / Oyun hatasi Uridium Ile Satın Alımın İadesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve gras26. tarafından 16 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gras26.

gras26. User

Sayın moderatörum nasıl konu açıp soru soracağımı bilmediğim için buraya yazıyorum yanlışlıkla üretim binası inşa ettim supportta yazsam urinin geri iadesi üretim binasının kapatılması gibi bir durum söz konusu olur mu ?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Mesajınızı taşıyarak yeni bir konu oluşturdum. Buradan yeni bir konu açmayı öğrenebilirsiniz.

Sizinde bildiğiniz gibi bu işlem sırasında ekrana çıkan pencere ile sizden onay istenmektedir. Bu onayı verdiğiniz için, üzgünüm , ama ne yazik ki bu durumun geri dönüşü olmayacaktır.

İyi forumlar.

3. gras26.

gras26. User

Sayın moderatörum maalesef herhangi bir onay butonu görmedim o zaman iade gibi bir durum söz konusu olur mu ayrıca cok hızlı bir şekilde cevap verdiğiniz için size ayrıca teşekkür ederim

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Rica ederim, görevimiz :).

Ne yazik ki, her hangi bir iadenin olacağını sanmıyorum. Lakin en doğru cevabı support ekibi verecektir.

İyi forumlar.

5. gras26.

gras26. User

Anladım. Çok teşekkür ederim kolay gelsin iyi geceler. Aynı zamanda musait olduğunuz zaman konuyu kapatabilirsiniz.

6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.
    Rica ederiz :)

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.