Uridium ile yapilacaklar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 7 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

arkadaslar 1.800.000 uridium cekecegim 2-3 ay sonra ne yapiyim sizce
    Gemi Goliath Ful iris Ful bo2 Ful elit hiz Arge 17
    Ben sunlari yapmayi dusunuyorum pet ile ilgili ambar genisletme (slot acmalar falan ) moduller bazi
    Arge(24)
    Aegis
    Hangar
    Citadel alacagim crediyle onun icine kalkan ve elit hizlae fazladan(50.000 uru tutar)
    Ve geri kalan hepsiyle koraan ganimet kutusu
    Belki 100.000 uriye de bi tane diro ucus duzeni sizce bunlardan baska daha fazla lazer hasari vurmak icin ne yapabilirim

2. Bence 1 deilde 4 adet droid uçuş düzeni al indirim paketi+vip ile çok daha fazla alşveriş yapman mümkün olur sonuçta %30 indirim az deil ha bu arada 4 uçuş düzenide iç içe açı,güve,kalp,elmas bu benim fikrim k.g

3. kaansakal

kaansakal User

Çekeceğin 1.800.000 uridiumu eğer 4*450.000 şeklinde çekersen zaten 4 adet hercules kazanmış olacaksın. (Bkz:Katladıkça Kazan)
    Bence o 4 herculesi güçlendirmek için en az 4 irisini ve 8 kalkanını 16 lvl yapabilirsin.

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Dediğiniz gibi argenizi 24 yapmalısınız.Citadel almanızı tavsiye etmem pek kullanışlı bir gemi değil bana kalırsa.Elmas uçuş düzeni ve kalp uçuş düzeni yok ise onları alabilirsiniz.Kalan uridiumuda anahtar alarak harcayabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. senberk99

senberk99 User

kardesim 2-3 ay sonra da 450.000 * 3 kalacaksa ole yaparim hercules gelir

arkadaslar bu uri cekince hercules gelmesi ne zamana kadar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Mart 2015
  6. Merhaba ,

8 Mart Pazar gecesi bitecek. Buradaki duyuru konusunu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.