uridium kapı yapmak

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve DARKORBPOİNT tarafından 13 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 2 milyon uridium ile kaç kapı yapılır

abg kaç yapılır

zeta ve kappa

yada hades yardımcı olursanız sevinrim

2. Regulus

Regulus Guest

Merhaba,

Vip ve indirimle beraber ABG dönülerek hem cephane hem uridium kasmak mümkündür. Vakit el verdiğince ve kullanmış olduğunuz cephane destek ve beslemeyle beraber çok değişkendir bu net bir sayı verilmesi imkansız. Fakat UCB-100 ile yaptığınız vakit bu malzemeyi katlayabiliyor. Zarar ettirmez katlar. Zeta ve Kappa'da ise şansa oranla ihtimal 2 gemiyi(farzedelim ki cyborg ve cerrah) fulleyecek kadar malzeme elde edilebilir. Eğer ki geminizin durumu full ise yerinizde olsam zeta yaparak yeni lazerler için gereken korsan anahtarını biriktirirdim.

İyi forumlar.

3. Labtek38

Labtek38 User

Haftasonu indirim ve vip ile birlikte uridyum miktarınız düşmeden sınırsız kapı yaparsınız hatta uri miktarınız artar. Bunun için ben haftasonları x3-x4 dayayarak yapabildiğim kadar abg yapıyorum. Yaklaşık değer olarak saatlik 10-12 k uri artışı olur uzun dönemli istatistik tutarsanız. Haftaiçi de abg yaptıüğınızda indirim ve vip varken yavaş yavaş uri miktarı düşüyor. O yüzden x2-x1 kullanarak yapıyorum ki bir miktar elit biriksin. Diğer kapılar daima uri olarak zarara sokacaktır. Geminiz fulse veya özel ödül peşinde değilseniz diğer kapılar mantıksız geliyor bana. Sanırım şöyle bir istatistik söz konusu gg maliyetide 55 uri olursa kara geçiliyor. 55-65 arası tam kafa kafaya(bir ara bir kod verilmişti özelliği neydi tam bilmiyorum ama 1 hafta GG 60 uri olmuştu o zaman hafif bir artış oluyordu kapı yaptıkça) 70 ve üzerinde ise eksiye düşmeye başlıyor. 2 milyon uri ile yaklaşık 1 ay ABG yapabilirsiniz sürekli sanırım ( indirim de aldığınızı düşünerek)

4. Vip+%25 indirim+haftasonu indirimiyle abg dönerseniz yapabileceğiniz kadar yaparsınız uriniz çok az azalır veya artabilir de.

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Hafta sonu indirim, Vip ve İndirim avantaj paketi ile birlikte hiç zarar etmeden, hatta üzerine Uridium ekleyerek ABG dönebilirsiniz.

Zeta kapısı NPC ödülleri ve kapı tamamlama ödülleri olarak epey karlı, her kapıda yaklaşık 40-60K Uridium (hafta sonu indirimi, Vip ve İndirim Avantaj paketi ile) zarar edeceksinizdir. Bu da size 20-30 arası Zeta kapısı olarak geri dönecektir.

Kappa ise epey şanslı olmanız gereken bir kapı, son parçaları bazen epey inatçı olabiliyor. Tahminim hafta sonu indirimi, VİP ve İndirim Avantaj paketi ile birlikte 15 Kappa kapısı tamamlayabileceğiniz yönündedir.

İyi forumlar.