Uridium karşılığı gelen hediyeler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _A_D_A_M_P_R_O_ tarafından 18 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle iyi akşamlar. Şuan x3 var bildiğiniz üzere, bide uri karşılığı verilen hediyeler var. Bende 1 taşla 2 kuş vurmak için mobilden 6 tl lik uri çektim. Hediyelerde 15.000 uri ye 150 enerji verileceği yazıyor. Ama bana gelmedi. Neden?

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

Ben 60 liraya indirimli 150.000 uri çektim hediyeler hemen geldi zaten kapıdan yana şansım yok böyle 150.000 uriye zeta kappa verdikleri sürece uri alıp tamamlayacağım.

3. MrAbusive

MrAbusive User

15000 lik çekseydiniz ödül gelirdi 5000 lik çektiğiniz için ödül gelmez .

4. sımdı ben o gece 4 tane 150 bın urılık alacam hepsıne 1 tane gelıyor demı yanı 4 tane hercules gelcek bana
    yoksa her urıyı bı kereye mı mahsus

5. Merhaba ,

Anladığım kadarı ile sizin indirimli 5.000 uridium kampanyası vardı. Siz bunu x3'te alınca katlanarak 15.000 olmuş fakat bahsettiğiniz kampanya için normal olarak 15.000 uridium almanız gerekiyordu.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.