uridium kasma cubikon ile 1 saat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve reloadedumut tarafından 31 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beyler 1-6 da saatte 20 cubikon kessek 10000 uridium kasarmıyım cubiden ya 1 cubi başına 500 uridium almak için ne yapmalıyım
    ekipmanlar kısaca vericem
    2 bo2
    3lf3 gerisi full lf2
    1 ıris 6 lwl
    1 flax 5 lwl

2. Saatte 20 Cubikon demek 3 dakika'da 1 Cubikon demek. Ve bu ekipmanlarla bahsettiğin şekilde kasman mümkün değil. Yapabileceğin en mantıklı şey ya katlayıcı kutu ya da X-3/X-4'de saimon, mordon, lordakia kesmen. Başka türlü kurtarmaz.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  3. grup halinde kesecez 3 dakka değil 1 dakkada kesiyoz adam bol

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme yani yeni başlayanlara taşınmıştır.

İyi forumlar

5. tamam saolun modum sizin görüşünüz nedir kasarmıyım 10.000 uriyi 20 cubiden

6. ben bir keresinde hatırlıyorum da 2-2,5 saatte elit + kami falan 45b ila 50b uri arası kasmıştım sanırım.kimseler yoktu ama cubinin başında.sadece cubiden değil protegitlerdende epey geliordu.saygılar.

7. saygılarda bu ekipmanlarlamı kestin tek cubiyi

8. Obezinho

Obezinho User

Bu ekipmanla cubiden o kadar kasman çok zor, bir cubiden 500 uri almak için iyi hasar vermen lazım o da kalabalık grupla kesiyorsan mümkün değil. Önce lf3 ve bo2 sayını artırman lazım onun için de ya kutu toplamalısın ya da eski haritalarda kasılmalısın. Saatte 10 bin olmasa bile 3-4 bin uri kasabilirsin bu şekilde.

9. 20 cubiden 10000 uri için cubi başına 500 uri lazım, cubi başına 500 uri alman için 35-40 k damage atman lazım grup halindeyken, ya da 2 kişi grup halinde kesmeniz gerek

10. SORRYAGA

SORRYAGA User

10 tane hız jeneratörü yap.Sonra katlayıcı al ve açık arttırmadan vega al.1 haftada günde 1-2 saat kutu toplayarak kısa sürede lf3 sayını arttırısın.Yoksa bu ekipmanla cubide değil 500 uri 50 bile zor alırsın...

11. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Grup üyeleri arasında bölünme olacağı için 500 uridium alabileceğinizi düşünmüyorum.Daha çok uridium almak için grup içerisinde rütbenizin diğer grup üyelerinden daha yüksek olması gerekmekte.

Keyifli forumlar.

12. o ne ya damage kamikazemi diyorsun he bide modum grupsuz kesiyoz genellikle

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Kasım 2015
  13. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Forumun dili Türkçedir. Lütfen Türkçe dışı , Dil kullanmayınız

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.