Uridium Kasma Gemisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DarkorbitTutkunu tarafından 10 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam beyler ;

Klişe giriş selamımı verdikten sonra soruma geçeyim.

Beyler benim gemim goliath (goli işte) şimdi ben bir aralar x-8, x-5 ,x-6 vs. yani PVP'de takılırdım. Ama gemi sağlam değil. Hani Kristallin veya kristallon keserim ama açıkçası zor keserim. -Kristallin 1 dk-

Ekipmanımı yazacak olursam
    10 LF-3
    Gerisi LF-2
    7 Flax

PVP'de adam gibi uri kasılmadığını anladım. Neden derseniz Cubikon(bizim cubi) gruplarına sonradan dahil olursanız direk patlatıyorlar. Saldırıyorlar.

Ben ilk 4 haritada uri kasayım diyorum. Ama goli ile mi devam edeyim. Yoksa Leonov mu?

Ama şu yönden kararsızım şimdi 3 bin vururken leonov alınca düşecek (mi).

Yani ilk 4 haritada uri kasma gemisi nedir.

[​IMG] MU [​IMG] Mİ ?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Leonow daha yararlı olacaktır.Lazer vuruş gücü bakımından pek fark olurmu bilmem ama roketler iki katı vuracağı için avantajlı olursunuz.

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Size tek bir gercekten bahsedeyim eskilerde takilacaksaniz haritalarin krali olan leonovdan vazgecmiceksiniz goli eskilerde ise yaramaz ve zorlar ama leo bambaskadir öncelikle leo ile kasilip sonrasinda kazandiginiz uri ve credilerle LF3 lerinizi fulleyiniz ve sonrasinda irislerinizi argede arada dosya alarak tamamlarsiniz bunlardan sonra kalkanda yaparsaniz goli ile yeni haritalara acilabilirsiniz dusuncesindeyim.

Iyi forumlar

4. FM diğer yorumları da beklemekte fayda var. Ama ben şimdi Leonov aldım.
    Lazer yaklaşık 1000 daha az vuruyor.
    Daha doğrusu anlamadım.
    Bir 2100 vuruyor. Bir 2800 vuruyor.

Goli ile net 2800 vuruyordum. Bununla karışık 2100-2800 aralığında bir daha ki seansta değiştiririm herhalde.

Şu an test ediyorum. Ama roketin iki kat işlemesi iyi olur gibi. Bakalım bi.

5. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Konu gerekli bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar...

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuk diger arkadaslarimiza acik bir kac yorum daha alabilirsiniz kisiden.kisiye dusunceler degisebilir tabiki.

Iyi forumlar

7. Tamamdır arkadaşlar gemi normale döndü. Az önce 2000 falan vuruyordu şimdi 3500'e falan çıktı :)
    Sanırım konfigürasyondan kaynaklanıyordu.

FM arkadaşlara ve konuya bakıp içinden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.

Herkese iyi akşamlar.

FM kardeş cevabı bulduk. İlk 4 haritada Leonov daha mantıklı. Vuruş vesaire açısından.

Konuyu kilitleyebilirsiniz...

8. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Konu kilitlenebilir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.