uridium kasma hakkinda

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Vurdumduymaz tarafından 15 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba gemine geliştirme yapcam üşüdüm nasil kascam adamlar milyon uri var soruyorum nasil kasiyorsun diye kasarak diyor arkadaşlar bu kadar çok uriyi nasil kasabilirim gemim güzel fule çok yakın grmi x1 15k atiyorum? bu iş tallon kesmekle olmaz

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

En karlı yol tek başına cubikon dönmek ve kutu toplamak. En önemli nokta ise sıkılmamak. Şahsen günde 100k uridiumu cubikonlardan kasabiliyorum.

İyi forumlar.

3. Mcqeen

Mcqeen User

Bende darkorbit forumunda görevli olsam hep oyuna hem foruma bakarak para kazansam bende sabah akşam dönerdim. 100K cubikon da kasmak için en az 50 cubikon kesmen lazım.

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

:) Yani aslında tam tersi oluyor da neyse boşverin :) Ayrıca ben şeref ve TP için oynayan bir oyuncu olmadığımdan, burgu+cyborg çok hızlı oluyor. Cyborg özelliğiyle bir cubiyi 30 saniyede kesebiliyorum. 50 cubikonda olmuyor ama 1-1.30 saatte 100k uri birikiyor diyebilirim.

İyi forumlar.

Mcqeen ve KuzuRyuSen bunu beğendi.
  5. DraydiBoy

DraydiBoy User

Eğer uyku benim için sorun olmuyor diyorsan saat 4.30 ile 7 ye kadar cubiler genelde boş oluyor gidip cubi dönmeni tavsiye ederim :)
    diyorsan cubiler dolu oluyor diye en iyisi 4-5 :)

6. Hocam kutu toplamakla kasabilirsin istediğin kadar uridium ama çok sıkıcı. Arge dizilimi ve pet protokolleri ile saatte 10-15k uri kasabilirsin rahatça. Ama dediğim gibi bu tamamen sıkıcı kısmı onun yerine seri bir şekilde cubi,boss tallon ve tallon kesmeyi öneriyorum.

7. herkese teşekkür ederim başka önerisi olan varmi açıkçası petun protokolleri tam 8 kurtarma 4 Radar var katlayiciyla kutu topluyorum suan gelen uriyle geliştirme gg lerle kappa dönüyorum 3 herculesim eksik olduğu icin

8. ayrıca cubikon kesmek bisey değil fakat cephane olması lazım cephane nasil birikcek peki ? gg basarak fazla gelmiyor

General(Shadow.sword) bunu beğendi.
  9. Git pallaya pet pallaya toplasın sen de gelen tüm npcleri kes. Ben x1 ile 7-8 K vurarak diminisherle diroid düzeni olmadan battleray kesiyorum sen de yaparsın rahatlıkla hem cephane hem uri hemde gg yaparsın

10. ben pala yerine kutuyu tercih ederim dostum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.