Uridium Kasma Taktiği Verirmisiniz

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve hüseyincan00 tarafından 1 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar arkadaşlar,

En hızlı şekilde uridium nasıl kasabilirim diye bir konu açtım yardımcı olursanız sevinirim. Gemimin özellikleri şöyle :

12 seviyeyim

Venom
    15x kararsız lf-4
    19x lf-3
    18x bo-2
    15 tane hız jeneratörü elit değil
    5 li roketatar var
    petim var 4 seviye içinde 1 lf-3 2 adet bo-2 var

En hızlı şekilde nasıl uridium kasarım yardımcı olursanız sevinirim.

2. mm2001ddss

mm2001ddss User

bence bir cubikon grubu ile cubi dön yani 3 kişi dönseniz bile 400 uri rahat cepde(tabi vuruşuna bağlı)

3. Tek başınıza kasılacaksanız x8 haritanızda streuner kesebilirsiniz. Yoksa yukarıdaki arkadaşın önerdiği gibi cubi gruplarına gireceksiniz.

Ya da 4-1, 4-2, 4-3 haritalarında bonus kutusu toplayabilirsiniz. Katlayıcı paketi çekme imkanınız varsa daha iyi olur.

4. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Öncelikle @mm2001ddss arkadaşımızın dediği gibi cubikon grubu bulabilirseniz mutlaka bu fırsattan istifade etmeniz gerekmekte. Cubikon kesebilecek fırsatınız olmadığında 1-7,2-7,3-7 haritalarında tek veya grup olarak Kristallon veya 1-8,2-8,3-8 haritalarında StreuneR kesebilirsiniz.
    Bunun yanında yüksek ödüllü ve ulaşılabilir görevleri bitirerek seri bir şekilde level atlayarak, daha büyük ödüllü görevlere ulaşabilirsiniz.
    Mesajınızı yeni başlayan üyelerin de fikir alabilmesi adına daha uygun bir bölüme taşıdım.

İyi forumlar.

5. Bence en güzeli 4-5 de küçük uberleri kesmek, hem destek atar, hem günlük dosyasi atar hem de uberler güzel uri verir. Ornek 10k cani olan uber streuner 8 uri veriyor. Lordakialar yine 12 16 bişey veriyor. Üstelik uber tallon falan kesen grup bulursan yaşarsın. Ben dün 30k uri kastım 2 3 saatte. x1'im 15k ona göre kendi kazancını hesaplayabilirsin

6. Arkadaşlar hepinize teşekkürler x-8 haritasında streuner keseceğim tek başıma oynadığım için.