Uridium Kasma Ve Npc ler

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve 1feder tarafından 8 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1feder

1feder User

sizce en çok uridium veren yaratıklar hangileri dir bunun yanı sıra hem seri hemde urisi bol yaratıklar hangileridir bilgilerinizi bekliyorum

2. Merhaba,

Seri olarak cubikon gruplarına takılıp uridium kasabilirsiniz. Yada 4-5 de küçük npc ler ile uridium kasabilirsiniz. x-7 haritalarında kristalon keserekde seri uridium kasabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. Grup halinde ise mıdfire ınvoke bu aralar populer tek isen x6da cubı

4. mind belki ama invoke kesinlikle değil oran olarak masrafını kurtaran bir kazamç yok.
    4-5 uber saimon mordon boss talin uber talin boss talon, x-7 talin talon keza x-6 daha iyi bu konuda en azından cubi doğana kadar talin ve talonlarla kasılabilrsin.
    ama x-6 nın engüzel yanları şunlar
    -kârlı yaratık çeşitliliği
    -güvenli olması (4-5 e göre)
    -aralıksız yaratık kesebilmek adına yaratık yoğunluğu
    yani kısaca x-6 tek geçerim.

Quenn bunu beğendi.
  5. 4-5 ve cubiyi karşılaştırdım. Cubi net olarak önde.

Kristallon uri için değil de seri kredi kasmak için daha uygun.

6. Quenn

Quenn User

ben talon kesmek yerine 2 tane boss talin ve boss talin ararkende 2-3 tane talin kesmeyi daha hızlı buluyorum (talinlere bir iki sıkıp sora kami atınca hepsi ölüyor keşke tek atımda ölseler kaçmadan)
    1talon = 128 uri
    1 talin = 16 uri
    1boss talin = 64 uri

kamiden destek alarak, talonu kesene kadarki sürede çok rahat dediğim ibi yapılabiliyor
    Ayrıca oyundaki npclerin detaylı açıklamalarını forumda
    Ana Sayfa > Forumlar>Yardım>Oyunla İlgili S.S.S.>Açıklamalar/Sözlük > NPC ' ler ve verdikleri ödüller
    konusundan bulabilirsin

Son düzenlenen: 9 Ocak 2020
  7. Tallon'un asıl esprisi uri değil kredidir zaten.
    Bu arada link vermek yasak diyeceğim ama sonra bir mod gelip bana kızacak neden öyle dedin diye. O yüzden demiyorum. :p

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ocak 2020
  8. Quenn

Quenn User

sağol uyardığın için arkadaşım ;):):) ya bence en azından forumdaki bişeyi yazabilmek iyi olurdu link olarak sayılmaması gerekirdi linki direk yazmasam bile link olarak sayılıyor :(