Uridium Kasma Yardımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -savascıcem- tarafından 4 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oyuna para yatırılması gerekli mi?

1. Evet

oy sayısı 10
    71,4%
  2. Hayır

oy sayısı 4
    28,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar sizden şunu öğrenmek istiyorum ki nasıl en kolay uridium kasabilirim.
    Geminin özellikleri :
    Goliath
    1xlf3 geri kalan full lf2
    6 droid var
    1. Konfi:
    72k kalkan 266k can hız 300
    2.Konfi
    46k kalkan 266k can hız 411
    Ama elimden geldiğince seprom basıyorum gemiye kalkan 102k oluyor hız ise 360 ve 459 oluyor
    Oyuna yüksek miktarda para yatırma ihtimalim yok en fazla ayda bir 3.5 TL ye 5000 uri alabilirim o da x3 olduğu zamanlarda. Lütfen nasıl gemimi fulleyecegimi söylerseniz memnun olurum.

2. Captivity

Captivity User

Oyuna para yatırmana gerek yok hele ki 3.5 tl yatıracaksan o 3.5 tl ile hiçbir yere varamazsın ben 15 bi uridiumu yarım günde kasıyorum mesela leanov ile eski haritalarda kasılıp lf3 ve bo-2 fullemelisin

3. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Eğer uridium çekeceksiniz Kazançlı saat (x3) sırasında 45tl ile uridium alıp LF-3, B0-2 ve elit hız jenaratörerinizi fullersiniz.Geri kalan uridiyumda gerekli yerlere harcana bilir.Ancak x-1, x-2, x-3 haritalarınızda kredive uridium kasabilirisniz.Gerek uber gerekse cubikon gruplarına katılmalınız.Bu sayede ilerleme gösterilebilir.

Keyifli forumlar.

4. Gemim Goliath olarak kalsın mı yoksa leonov alım mi?

5. Kardesim simdi sana diyecegimi unutma hesabına bakılırsa yeni okadar emek vermemıssın suanlık

Yeni birtane ac hemde hemen 2 3 level yap bırak aksam saat 8 de gir oyuna sana 30k uridium 3.5 tl fırsatı gelıcek %70 olmazsa farklı tarayıcıyla yada gizli sekmeden gir tekrar tekrar dene cerezleri sil gelene kadar bu gelınce

30k uri x3 de alırsan 90 edicek bundan 3 kere = 270 K uri cekersin 12 tl eder bitanede katlayıcı alıcaksın 15 eder istersen bide indirim alırsın eger 15 i gecmesin diyorsan sadece indirim al katlayıcı yerine

Sperhead al 1 tane sonra full hız doldur pet al peti kas 8e sonra Toplayıcıyı 3 al 5tanede radar al ( eğer hala para varsa ) Radarı 7-8 tane alırsın tum harıtayı dolasır buyuk bir ihtimal

Oyuna gir hem sen topla hem petın toplasın zaten pet butun harıtayı dolasır dolasmıyorsa yarısından cogunu dolasır sperhead yetenegini basarsın her yeri dolasır ( peti etkılermi bilemem ) zaten kamuf basmana gerek kalmaz ölmeden kasarsın urini rahat rahat

Dediklerimi yaparsan cok rahat uri kasarsın avantaj kutularından GG'de kasmıs olursun yada kamuf basar mapın ortasında beklersin petin kendi kendine toplar GG de kasar GG yaparsan gelen dosyaları ortadakı argeye verirsin gunde bi 5 - 6 saat oynarsan yaklasık 35 - 50 k katlayıcı ile daha fazla yaparsın uri yaparsın bu 1 hafata 350k uri eder ki hem sen hem pet kasarsa 500 k uriyi bile görebilirsin %40 bir ihtimalle sonrada lf3lerini fuller irisleri fuller aegisi alırsın k.g + olarak skylabada baslarsın 1 haftada laba duzenlı olarak girersen 2 - 3 tane lf3 parası yada 1 tane iris parası cıkarırsın

Kardesim asıl merak ettıgım sey nasıl 1 tane lf3'ün var zaten 3 tanesini oyun vermıyor mu ya o_O

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Temmuz 2015
    Scherbatsky bunu beğendi.
  6. Sen 2010 da başlamamışsın oyuna herhalde

7. Ondan daha once zamanlardada oynuyordum :D tabi sımdı hatırlamıyorum neyse dedıgımı yapman iyi olur senin kararın iyi gunler

8. Aslında son yarım saattir oynuyorum ve 1.2k uridium kazandım. Ama zaten görev 400 uridium verdi.

anlamadım nasıl 30k uridium 3,5tl olcak

9. Kardesim ac bitane yeni hesap 2 levele kas sonra mozilla ve internet explorerden giris yap gırıs ekranında fırsat gelıcek gelmezse durmadan dene dene gelicek yani simdi sistem belirliyor onu ama ben nasıl yapılacagını anlatmam sansına gelırse ki %70 gelicek levelin dusuk olucak ac yeni hesap sen aksam 8 de gir sakın cıkar fırsatları kapama oku teker teker dur sana ss atmaya calısıyım bulursam

yanlız nasıl resim atıcagımı bılmıyorum bi yardım edin atıyım resmı

buldum galba[​IMG]

Böyle birsey gelicek

10. ******* buraya yüklerim genelde ben sonra resim sembolune tıkla cevaplama kısmından ve resim url sini yapıştır.

bu benim normal hesabıma da geldi ama bilmiyordum. Teşekkürler

11. tr4

12. Eğer yeni baslıyacaksan 3 gel kasarım seni az cok aksamleyin bende yeni kurup urı cekıcem tabi ben 500 k cekıcem

13. Klanınıza girersem olur, klansız kalmak istemem :D

14. Bende yeni kurucam ya klan falan yok sonradan yaparız klan isini falan 1 arkadas daha cekıcek uri benle %60 3 kisi kasılırız sıkıntı cıkmaz dedigim gibi hesap yeni bom bos daha dokunmadım :D uri cektıkten sonra dızılıs aegis lf3 kalkan falan yapıcam

15. Baktım 30k uri 13tl x3 ile 90k uri eder mantıklısı ben tr4 de kalım 90k uri çekcem bunun için yeni başlamak gerekmaz zaten ama yinede yorumlarınız için teşekkürler.

Son düzenlenen: 5 Temmuz 2015
  16. Hmm biraz arastırdım MMO dediler tr3 de daha avantajlı diye

Sana nasıl bir indirim gelmis bilemiyorum ama yinede sen bilirsin :

17. o zaman tr4 e çekerim ben uridium istersen sen de gel yeni kullanıcı açıp. Gemi çünkü orta düzey mahfetmek istemem:

18.  
    -savascıcem- bunu beğendi.
  19. Ben de tr3 gelim o zaman yapacak bi işim yok zaten tr4 te :D ne zaman başlarsın sen ben öğleden sonra girerim ancak

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.