Uridium Kasma Yardımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -savascıcem- tarafından 4 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oyuna para yatırılması gerekli mi?

1. Evet

oy sayısı 10
    71,4%
  2. Hayır

oy sayısı 4
    28,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben aksam x3'de baslıyıcam 8 de yani aksam 12 - 1 e kadar dururum oyunda peti falan kasarım o sürede 8 yaptıktan sonra 3.seviye kami falan cekıcem

-savascıcem- bunu beğendi.
  2. tamam o zaman ben 7:30 da gircem zaten şimdi görevleri yapıp lf3 alim 3 tane. Sana nasıl 3.5 tl çıktı 30k uri?

3. Simdi senin hesabın seviyesi yuksek buyuk bi ihtimal az da olsa yüksek yani bu 30 k uri 3.5 tl indirimi 6 lvl asagıdakı hesaplara gelıyor sanırım seviyeye göre geliyor fırsatlar

-savascıcem- bunu beğendi.
  4. tamam ben zaten başladım tr3 mmo yarım saat oynayıp bırakırım. Akşam tekrar girip para çekerim. Yardımın için teşekkürler. Bu arada sende gir istersen bana arkadaşlık isteği atarsın(ben de sana atabilirim fark etmez)

5. Level 5'i gecme yeter :D bu arada aksam girdigimde eklerım ben sen yaz adını

6. Adım THacker 5lvl geçmem zaten başlangıç görevi yapcam sadece :D

Peki... 10k başlangıç parası veriyor onunla ne yapim, LF3 almayı düşünüyorum ama?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Temmuz 2015
  7. THacker

THacker User

Oldu çok teşekkürler:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Temmuz 2015
  8. Önemli degil 10K Baslangıcı elleme uri cektiginde 2 tane iris lf3leri fulle sonra bo2 yi fulle aegis al

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.