Uridium Kasma Yöntemi Lazım.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PBlRaphaeLS tarafından 22 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Gemim Goliath. 8 iris'im var. İrisler'de dahil full lf3 üm. Kalkanlar Full BO2 Hızlar Full G3N-7900.
    Şimdiye kadar hep tallon kesiyodum ama artık credits ile pek bi işim kalmadı uridium lazım.
    Hızlı uridium kasabileceğim bi yöntem varsa benimle paylaşabilirmisiniz.

Şimdiden teşekkür ederim.

İyi forumlar.

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Grupla bir kasılabilirsiniz.5-2 haritasında görev yapabilirsiniz,Low kapısını yapabilirsiniz.4-5 haritasında kasılabilirsiniz.

Tek başına seri şekilde eski haritalarda yaratık kesebilirsiniz.

Arkadaşlarımızında önerileri olacaktır.Bol şans.

İyi forumlar.

3. 1 haftalık katlayıcı al 4,90 ₺'ye boş haritalarda kutu topla.4 saatte 30 bin uridium topladığımı hatırlıyorum.Pet ile toplarsan daha uzun sürer çünkü petler hepsini çekmeden geçiyor ama el ile çok seri ve eksiksiz toplarsın.Tabi sabır ve bolca zaman lazım.

Birde kullanıcı sekmesini kapatırsan faydalı olur çünkü sürekli gözün uridium'a gider ve artmadığını görürsen çabuk bırakırsın.Ben mesela 1 saat kutu topluyorum ve sonunda bakıyorum ne kadar kazandığıma.Aynı zamanda çok iyi galaksi kapısı için enerji de toplamış oluyorum.

Topladığım uridiumla zeus gününde 1 zeus diroidi , lf-4 gününde 1 tane lf-4 çıkardım.Ve normal zamanda ise birleştirmede Spectrum'u inşa edecek kadarda malzeme çıktı.Kutu açmak her türlü karlı oldu.Özel günleri kaçırmamanı ve uridiumları saklamanı tavsiye ederim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.