Öneri Uridium kasma yöntemleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bugrahansezgin tarafından 13 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet arkadaşlar yaklaşık 1,5 haftadır oyundayım, eski hesabımı kullanıyorum tr5 te oynuyorum goli ve full elit hızım var, uzatmadan önerime geçeceğim.
    Altınızda hızlı bir gemi olmalı ve saldırı değerinizin 2000-3500 arası olmalı. Hızlı geminiz yok ise promerium ile geminizin hız jeneratörüne ekleme yaparak hızınızı arttırabilirsiniz ben öyle yapıyorum (goli hız konfig + promerium ile 540 hız)
    En çok uridium yerleştirilmiş avantaj kutusu x-2 haritalarında bulunuyor ve genelde x-2 haritaları boş oluyor ve bir sürü avantaj kutusu bulabilirsiniz. 1 saat pvp de takıldım 2 bin uridium zor kasabildim malum pvp haritaları hem düşman hem de kendi şirketinizin petleri ile istila edilmiş durumda, kutu bulursanız öpüp başınıza koyarsınız.
    Evet saldırı değerimiz ve hızımız yukarıdaki koşullara uyuyor ise devam edelim uymuyor ise plt-2026 (50 bin kredilik) roketi alıyorsunuz ve seprom ilave ederek güçlendiriyorsunuz (skylab ile seprom üretip eklersiniz, mühimmata harcadığınız krediyi skylab dan karşılayabilirsiniz.).
    X-2 haritasında neredeyse topladığınız kutuların 5/1 inde uridium kesinlikle çıkıyor bazen ard arda 3 kutuda çıktığı oluyor o sırada etrafınıza gelen lordakium ve streunerleri kesiyorsunuz. (boss streuner ve lordakiumları sakın atlamayın fazla uri veriyor) lord 2, streuner 1 uri veriyor kutu ararken yaklaşık 15 mob kesmiş bulunuyoruz ortalama bu da bize 20-25 uridium kazandırıyor, topladığımız avantaj kutuları ve moblardaki uridiumlar ile ortalama saatte 3 bin uridium kasabilirsiniz, katlayıcınız var ise 6 bin saatlik uridium kazancınız olur. Artık pvp de zor kasılıyor uridium bende burada kasıyorum, gerçekten çok işime yarıyor. Yaklaşık 35-40 dakika orada kutu toplayıp önüme gelen mobları kestim sonuç olarak 2,100 uridium topladım.
    Okuduğunuz için teşekkür ederim :)

2. senberk99

senberk99 User

Oncelikle X2 de fazla diye bişey yoktur ama sizin şanslı yeriniz orası olabilir ve haklısınız orda fazla adam olmadığı için kutular az toplanıyor ben de 10levelken falan kutu toplıyıp loardika saimon mordon kesiyodum X3 te en iyisi leoyla bunları yapmak çünkü leoya genelde düşman vurmuyo çünkü 4şeref puanı veriyo 400 tecrübe puanı yani yanınızda goli varsa her zaman ilk onu keserler en azından bizim svde öyle ben böyle 4-5k uri kasıyodum saatte katlayıcı da olursa daha da iyi
    Yazınız yeni başlayanlar için güzel bence
    Kolay gelsin iyi oyunlar

3. Teşekkür ederim, yani x-2 lerde daha çok uridium dememin sebebi, orada daha az kutu toplayanların olması, normalde her harita (pvp ler hariç) aynı oranda konuluyordur uriler. Yani uri kasmak isteyen vakit harcasın yeter. :)

senberk99 bunu beğendi.
  4. senberk99

senberk99 User

aynen kolay gelsin iyi aksamlar

5. DeadMercy1

DeadMercy1 User

katlayıcı çek git pvpye kardeşim neden uğraşıyorsun bunlarla? 10k kasarsın saatte

6. Ya dostum pvp de kutu bulsam öpüp başıma koyacağım her yerde pet var ya. Bendede pet yok zor topluyorum orada.

7. Beyler neyin kafasındasınız 3k vuruyosan saglam bi cubi tayfası bulun araya karısın 10 dakika da 1 k uri kastıgımı biliyorum bu da saatte 6 k uri eder. Kolay gelsin...

8. Ya orasını biz de biliyoruz dostum, sorun herkes cubi kesemiyor mesela ben grup ile cubiye gidiyorum 6-7 tane cubiden sonra adamlar bana sıkmaya başlıyorlar ya da düşman geliyor öldürüyor,dediğim yöntem risksiz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.