Uridium Kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BloodyDeath[BZKT] tarafından 30 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam Ben günde 200-300 civarı talon kesiyorum uri kasabilmek için sizce sürekli kutu toplamakmı yoksa dediğim gibi günde 200-300 talon kesmekmi daha avantajlıdır bunu merak ediyordum gemim:31 lf3 20 bo2 pet 15 kami3 hammadde3 8 iris 15 arge goliath x1 5 k giriyor. iyi forumlar

Bu arada argemi 21 e tamamlayıp kalp ucus düzeni almayı planlıyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ocak 2015
  2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba,

Bana kalırsa kristallon keserek kasılmanız daha avantajlı.Hem kredi, hem şeref hem tecrube puanı hemde uridium kasabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. cumalo2727

cumalo2727 User

katlayici paketin yoksa ve haritanda surekli baskin yemiyorsa tallon daha iyi

4. Merhaba ;

Günde 200 Kristallon desek ;

TP) 51.200x200 = 10.240.000
    ŞP) 256x200=51.200
    Kredi) 409.600x200=81.920.000
    Uridium) 128x200=25.600

Kristallon'a devam :)

Keyifli Forumlar.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

5-3 haritasında paladyum toplayıp,kapı açabilirsiniz.Zeta ve Kappa yaparak eksik ekipmanlarınızı tamamlıyabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ocak 2015
  6. MKS-705

MKS-705 User

eğer sadece uridum kasmak istiyorsan günde 80-100 k uri kasabilirsin saatte 10 bin uridium gibi bir miktar ooluyor tabi bunun için gerekenler ;

1) argelerini kutu toplamaya göre dağıtman gerek +
    2) petine kurtarma modüllerini al 5-6 tane
    3) katlayıcı avantaj paket al 8 hafta boyunca geçerli

abartmıyorum ben 2 hafta içerisinde 2 m ye yakın uridum yaptım. irislerimin hepsini yarın 16 level olmuş olacak bu bir. 29 ve 30. argeleri bu şekilde aldım bu iki, kalp uçuz düzenini bu şekilde aldım bu üç, ve günde aşağı yukarı en az 15-20 kutu açıyorum buda az bir şeydeğil bu da dört bunların hepsini dediğim şekilde yaparsın. ama yok talon kesicem dersen kollay gelsin :)

7. Modum insan bi yerden sonra çatlıyor artık 8 saat talon kestim beynim teklemeye başladı :) her gün aynı şeyi yaparken dayanabilirmiyim bilmiyorum :D

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Denemeden bilemeyiz :D Bunu ilerleyen zamanlarda görürsünüz de sıkılırsanızda normal , her zaman kristallon nereye kadar :D Arada x-3 ve x-4 haritalarına giderek orada da kasılabilirsiniz , değişiklik sizin için iyi olacaktır :)

İyi forumlar.

9. VΛLVE™

VΛLVE™ User

havoclar full mü ya da hercul

haklısın ben 1 kris kesiyorum bırakıyorum :D bence en iyisi loW yap vipini al gir lowa

10. MKS-705

MKS-705 User

2 havocum var başka yok 11 zeta yaptım 3. falan çıkmadı daha yapmayı düşünmüyorm

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.