Öneri uridium kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Schatten_190 tarafından 1 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar en iyi uridium kasılacak yer neresi yada nasıl bana bi taktik verin gemi özellikleri şunlar

8 iris
    23 civarı lf3
    25 civarı boo2
    9 lwl pet
    gemi aegis
    55 m credits
    hız jeneratörleri yarım
    extralar full
    18 arge
    skylab full
    2. hangar var
    lwl 16
    2 tane uçuş düzeni güve ve elmas uçuş düzenleri var

birde arkadaşlar ben irisleri ve gemiyi full lf3 takınca en fazla 3 k vuruyor x1 ile ama diğer adamlara bakıyorumda x1 ile 10k 15k vuruyorlar ve bunlarda genellikle benim levelimde

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Üyelerimizden fikir almak istediğiniz bu tür konuları yeni başlayanlar kısmına açınız.

Konunuzu ilgili kısıma taşıyorum

Keyifli Forumlar

3. senberk99

senberk99 User

10-15 k vurmak oyle kolay degil sizin levelde seprom olmasi lazim lazerde ayrica lf4 ler 15 ten fazla olmali ayrica havoclar da tam olmali

4. tamam cevap alamadım nasıl okadar vuruyolar bakın siz bile demişsiniz zor diye bunları benim levelimdekiler yapıyor nasıl yapıyolar bende seprom beslerim hızlı bittiğinden beslemiyom...

5. 10-15 k olmasa da 7-8 k vurmak mümkün şimdilik. Havoların geliştirmelerin ve güçlendiriclerin olmadığını varsayarsak. Diroitlere ve gemiye sırf lazer yerleştirdiğini düşünürsek sepromlu argeli 8-9 k oluyor

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Gemilere ait maksimum vuruş değerleri aşağıda yazmaktadır.

Lazerlerin Maksimum Saldırı Değerleri

Goliath Gemisi İçin ;
    Gemide ki Lazer sayısı : 15 = 7,185
    Droitlerdeki Lazer sayısı : 20 = 12,180
    X1 Lazer Hasarı : 19,365
    X4 UCB - 100 Hasarı : 77,460
    RSB - 75 Hasarı : 116,190

Vengeance Gemisi İçin ;
    Gemide ki Lazer sayısı : 10 = 4,790
    Droitlerde ki Lazer sayısı : 20 = 12,180
    X1 Lazer Hasarı : 16,970
    X4 UCB - 100 Hasarı : 67,880
    RSB - 75 Hasarı : 101,820

Leonov Gemisi İçin ;

Gemideki Lazer sayısı : 6 = 2,736 ( Ana harita bonusu x2 = 5,472 )
    Droitlerde ki Lazer sayısı : 20 = 11,600

X1 Lazer Hasarı : 14,336
    X4 UCB - 100 Hasarı : 57,344
    RSB - 75 Hasarı : 86,016

Ana haritalarda ki x2 Bonusu ile hesaplarsak ;

X1 Lazer Hasarı : 17,072
    X4 UCB - 100 Hasarı : 68,288
    RSB - 75 Hasarı : 102,432

Yukarıda ki hesaplamalar , 10 Droit ve Havoc ' a sahip tasarım Tamamen Geliştirilmiş LF4 ve Droitler ile Seprom , Destek ve Gemi Bonusları ile beslenmiş maksimum saldırı değerleridir.

Keyifli Forumlar

7. senberk99

senberk99 User

modum peki diroitlerin kendi seviyesi 6 olunca fazladan %10 bonus geliyo diye biliyorum goli için 130k falan da mümkün diye biliyodum bunlar kesin bilgi mi o %10 bonus da katıldı mı? bide arge? %12

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Droitler 6 Seviye olduğunda %10 Hasar Bonusu verir , Bu Havoc İle %20 Olur.

Bunların haricinde geliştirmelerden gelen %6 Hasar bonusu vardır.

Yukarıdaki hesaplarda tüm bonuslar mevcuttur. Goliath En fazla 116 K Vurmaktadır.

Eğer size 130 K Civarı bir vuruş gördü iseniz , Bu x6 ile başka bir lazeri karıştırdıktan sonra , İnternet hızından dolayı size toplam verdiği hasar yansımış olabilir.

Keyifli Forumlar

9. senberk99

senberk99 User

ben 200k falan da gördüm modum ama geçenlerde hesaplamıştım da ondan ama teşekkürler peki bu hesaplamada uçuş düzeni + enforcer venom falan gelen bonus varmı son sorum bu :D kusura bakmayın meşgul ediyorum...

10. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Estağfurullah sizlere yardımcı olmak için buradayız. Aslında açıklamada yazıyor.

Yukarıda ki hesaplamalar , 10 Droit ve Havoc ' a sahip tasarım Tamamen Geliştirilmiş LF4 ve Droitler ile Seprom , Destek ve Gemi Bonusları ile beslenmiş maksimum saldırı değerleridir.

Keyifli Forumlar

11. senberk99

senberk99 User

uçuş düzeni ve arge yazmıyoda ondan :D sormuştum

12. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Goliath Lasers on ship (15) = 7,185 Lasers on drones (20) = 12,180
    Damage X1 ammo = 19,365 Damage UCB-100 ammo = 77,460 Damage RSB-75 ammo = 116,190

Bu yazı aslında yabancı kaynaklardan çevirildi. Verilebilecek maksimum hasar denildiğine göre , ARGE ler ve Uçuş düzeninin sağladığı bonuslarda muhakkak eklidir.

Ancak Toplam hasar konusunda şöyle bir durum var. Goliath Yetenek Tasarımı , Diminisher , Rakip geminin kalkanına verilen Hasarı %50 arttırıyor. Eğer Diminisher Yeteneği açılırsa o zaman verilen hasar belirttiğiniz gibi ;

116.190 % 50 = 58.095 Yapar. Buradan 116.190 + 58.095 = 174.285 Yapıyor.

Eğer Elit bir gemi , Diminisherin yeteneğini açarsa , Rakibe RSB İle Maksimum 174.285 vurabilir. Ancak bu vuruş sadece Rakip Geminin kalkanlarına karşı olur.

Çünkü Diminisherın verdiği hasar bonusu , sadece Rakibin kalkanına karşı etki ediyor.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.