Uridium Kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MAC€LLAN tarafından 12 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

Merhaba arkadaşlar ben artık pala ve uridium kasıcam. Katlayıcı alıp pet ile birlikte pvpde saatte kaç k uri kasabilirim ?

2. Katlayıcı alacaksan pallaya gitmenin mantığı yok. Palla gittiğini farz edersek, 1 saatte pet ile sen toplamda 1000-1300 arası palla toplayacaksın bu da yaklaşık 80-90 arası bir gg ye tekamül edecek. Onun yerine katlayıcın ile pvp de 1 saatte 10-14k arası uri ve 60-90 gg kasabilirsin. Katlayıcın var ise sakın ola ki palla yapma :)

3. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

neyse en iyisi katlayıcı alıp ne kadar toplayabiliyorum denemek lazım :D

4. Katlayıcı varsa pvp haritalarında kutu toplamak daha mantıklı bence.Pala topluycağın pala saatte diyelim 100 gg civarı oluyorsa,Pvp de saatte 60 gg +10-13k uri olur.O uriyide gg mantığıyla düşünürsek daha karlı.

5. Ben saatte katlayici+6 kurtarma+6 radar ile 15 k topluyorum.Ama genelde sklp kenarda foruma giriyorumo arada peti gezdieiyorum

6. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

neyse arkadaşlar sağolun pvpde takılcaz artık bakalım kaç k uri topluyorum ve gg görücez :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.