Uridium Kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ▂▃▅▆█яάďзυš█▆▅▃▂ tarafından 20 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Ben Pet Almak İcin Uridium Kasmak İstiyorum Peti Neden Alcagimi Sorarsanız Ben Pala Toplayip Alpha Kapisini Açıcam Ve Onu Yapicam Pet Almak İcin Gecmi Erkenmi Bilmiyorum Ama Gemimin Ozellikleri Birde Confi Onerirmisiniz :D
    -------------------------------------------------------------------
    Gemi: Goliath Enforcer %5 Hasar
    Silah:21 LF3 0 Seviye + 8 LF2 0 Seviye
    Jeneratorler:Ful BO2 Droidler Dahil Yetiyor Bide Full Hız 2000 Urilik
    Droidler: 5İris 3Flax
    -------------------------------------------------------------------

Alphayi Yapmak İcin Yeterli Diye Dusunuyorum...

Sizden İstediğim Bir Uri Kasma Taktiği Ve Alpha Kapisi İcin Confi Onerisi

Ciddi Ciddi yarım saatir bekliorm

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Şubat 2016
  2. bak sana diyeyim gemi özelliklerin benmki ile hemen hemen aynı senden tek farkım bende 8 iris olması alfayı yaparsın ama biraz zorlana bilirsin şahsen bitirdim ama epeyi uğraştırdı o sibelonlar kiristalonlar falan heleki o sondakiler hem hızlılar hemide atış menzilleri uzun ceirge sürüsü mübarek :) pet için uri kasacaksan git x2 x3 de kasıl taminim çok rahat 50 bin bulursun uri hem peti alıncada direk palaya gitme hiç bi işe yaramaz neden diye sorarsan pet diziin dibinden ayrılmıyor kamuflajında yok(sisin içine gidince kamufle kalkıyo) seni gören keser direk orda ha ama pet al x2 x3 de kasıl görevleri yap pei 8. seviyeye çıkar o zamana kadar urin birikir onlada hammadde toplayıcı 3. seviye bide radar menzil arttırıcı alırsın ozaman sise girmeden dur kenarda peti aç o gitsin etraftaki palaları toplasın sise girmediğnden kamuflende bozulmaz raha rahat toplarsın pala toplamadığın zaman haritalarda biraz sakin yerlerde kutu da toplarsın ondanda epeyi mazeme cıkıyo raha edersin bak pet aldığında kutu toplama alırsan ilk seviyeden yararını görürsün sen düşan kstikce çöpü toplar ktuları alır sana sana yardımcı olur sende daha rahat kesersin npc leri şahsen ben ele ediyom x2 x3 de canavarkesiyom cok rahat kesiliyogenelde onlar raha kasarsın petini :)

konfiye gelince al droitlere lazer gemiye kalkan mordon sibelon na kadar rahat kesersin bu 1. konfi
    2. kofiyede yarı hız yarı kalkan al kristain ile o sondakiler iyi hızlı goliye hız takviyesi yapmazsan seni yakalarlar onlarıda ele kes
    vipin varsa daha iyi peti açtığında onların çöpü toplar zenginleştirir sende onları saarsın yada lazere basar güçlendirirsin cabuk gezersin bölümü kalkanlardan hıza septon besleeni taviye ederim

ha bak çok oldu ama bişi daha diyem x6 x7 falan ileri haritalara gitme ben gittim biş yok eskiden olsa git derdim x8 e ama şimdi ordaki canavarlar direk sıkıyo roket etıyo rahat kasılamıyon x3 x2 daha rahat kasılıyo bizim için :)

3. Şu anki taktiğim x-6 da bizim Cubi Grubunda Kasiyorum günde 100 kere kessem 5 günde peti alirim genelde 100+ uri geliyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Şubat 2016
  4. cubi gurubun varsa ayrı mesele cok rahat kasarsın pet senin kazandığın tp ye göre seviye atlıyo cubidede iyi tp verir hani peti al bide kutu toplayıcı al mkasat sen keserken pet acık olsunki seviye atlasın yoksa atlamıyor :) dedim gibi peti geliştirmedikçe palada bi işe yaramaz diyecen nerden bilyon :)
    biliyom çünki denedim bende

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.