Uridium kasmak için

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve νιѕєяуѕ tarafından 14 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemi aegis 5 iris 3 flax apis zeus yok 5 tane tam seviyeli lf4 gerisi full lf3 yeteri kadar elit kalkan hız 6 lvl pet protokolü falan yok 11 arge ilk x3 de 450k uri çekip 24 arge yapıcam ona görede cevap verebilirseniz iyi olur bu ekipmanlarla en seri nasıl uridium kasarım oynadğım serverde cubikona 30-40 kişi daldığı için gelen uri miktarı çok az o yüzden cubi demeyin tallon damı dönsem yoksa ek hangarlardan birine lenov çekip eski haritada önüme geleni hızlıca kessemmi herhangi bir droid düzenim yok crediler harici

2. Kraops

Kraops User

Şimdi Peti 8 yap kami3 al sonra git 2-7 ye topla herşeyi tallinlerin canını azalt tallona dalarken kami at hem diğer yanındaki tallonların canı azalır seri seri kasıl o şekilde çöpleri toplayıp satabilirsin bu sayede irislerini tamamlarsın ve kastıgın uridiumlarlada ilk kalp uçuş düzeni al

3. başka yardımcı olabilcek varım üstteki sorularımada cevap verebilcek şekilde

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bir süre x-3 ve x-4 haritalarına giderek leonov gemisi ile küçük yaratıkları kesebilirsiniz.Bu şekilde hızlıca uridium kasmak mümkün.

Keyifli forumlar

5. GREED

GREED User

x4 değil de x3 e giderek roket atar kullanmadan seri seri yaratık kesmek olabilir kendinize iyi bir klan bularak 4-5 i işgal edebilirsiniz korsan olabilir vb. vb.

6. x3de bu ekipmanlarla ortalama kaç k uri gelir saatte

7. iyide neden lenov alıyoki ben onu anlamadım ageisle sıksak olmuyomu onla kessek ben goli ile x2 de kasılıyom saatde 2le3 arası toplaya biliyom zati hepsine tek atıyom :)) boslar hariç

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.